[Bulgaristan - MT]

Mesut dükkandayım gel beklicem seni Moralim bozuk zaten sıkılıyorum oyalanma fazla

naber bratçetler.
ben daha yeni oturabildim bilgisayar başına.
çilingözden gelince çok işim vardı da.
dönerken lastite patladı bende üstünde yürüdüm dolayısıyla bide arka lastik almak zorunda kaldım.bugün hep tenereyle uğraştım komple fren bakımı ve balata yaptım arka lastikte deiştirdim tabi.
biraz sonra resimleri koyabilirim.
az önce de bi arkadaş geldi hayabusa almış ta biraz da hayabusa testi yaptı turladım buralarda.

naber bratçetler.
dönerken lastite patladı bende üstünde yürüdüm dolayısıyla bide arka lastik almak zorunda kaldım.bugün hep tenereyle uğraştım komple fren bakımı ve balata yaptım arka lastikte deiştirdim tabi.
az önce de bi arkadaş geldi hayabusa almış ta biraz da hayabusa testi yaptı turladım buralarda.

sıkıcı başlayan güne maş. güzel bir sonla bitirmişsin :mrgreen:

naber bratçetler.

bate bende senden haber bekledim bütün gün neyse geçmiş olsun egzoza vericen para lastiye gitmiş:pale:

işte size biraz resim hafta sonu pikniğimizden.
bazıları biraz erken geldiler 04:00 gibi de biz o saate artık derin alkol komasında uyumaktaydık:queen:
bazıları için güzel deildi çünkü sadece dört saat durdular vede SS motorları olduğu için bazı hassas yerleri zedelendi:queen:
ama benim makina gayet güzel ve mutlu şekilde geçiyo o yoldan:cat:
işte il resim aydınlar köyünün yanı.
kpel746ie2.jpg
[/URL][/IMG]
işte burasıda bazıları sevmediği yolun başlangıcı
kpel747cf7.jpg
[/URL][/IMG]
kpel748an7.jpg
[/URL][/IMG]
kpel749gl9.jpg
[/URL][/IMG]

bate bende senden haber bekledim bütün gün neyse geçmiş olsun egzoza vericen para lastiye gitmiş:pale:

sorma alper her bakan motorun supermiş dedi ama kimse maşalla demedi galiba ve sonunda kaydı bana.
fren balatalarını komple deiştim arka lastık artık metseler TOURENT oldu tamda her şey hazırken bi turlayıp bakayım dedim ki negöreyim egzost manifoltu ufaktan delindi ve ses yapmaya başladı yani anlican borular en yakın zamanda deişmesi gerekiyo:pr:

işte bunlarda çilingöz den kareler baya güzel şeyler yaşandı ama bizim grup dediğim gibi biraz erken saate geldiler ki herkes bayılmış uyuyodu.:queen:
kpel750ay9.jpg
[/URL][/IMG]
kpel751rc3.jpg
[/URL][/IMG]
kpel752yt5.jpg
[/URL][/IMG]
kpel753ug4.jpg
[/URL][/IMG]
kpel755fc4.jpg
[/URL][/IMG]
işte bizim elemanlar gelince anca birkaç foto çekebildim ve gittiler okadar çok durdular yani.:pr:
kpel761yq9.jpg
[/URL][/IMG]

kpel762aw9.jpg
[/URL][/IMG]
kpel763wo1.jpg
[/URL][/IMG]
kpel764hy3.jpg
[/URL][/IMG]
işte buda SS çilerin sevmediği yol:queen:
kpel765yy3.jpg
[/URL][/IMG]

işte buda bakşam turladığım hayabusa.
kpel767uv7.jpg
[/URL][/IMG]
kpel768ve4.jpg
[/URL][/IMG]
kpel769ua8.jpg
[/URL][/IMG]
hayabusa okadarda kötü bi makina deilmiş ama gaza çok çabuk tepki veriyo ve agresif sürücülere göre hiç tavsiye edilmez rahatlığı fena deil dengesi güzel ama trafikte bilekleri çok fazla yoruyo sonuçta hep onların üstünde duruyosunuz ama gazlamaya başlayınca rahatlıyosun çünkü depoya yatmaya başlıyon.
sonuç olarak trafikte yorucu ve ikinci vitesten yukarı çıkamıyon çünkü hep 5 bin devirin üstünde kullanman gerekiyo.
ama otobanda vede ufak tefek toprak yollarda iyi gider diye düşünüyom.:cat:

Son düzenleme:
bende koyayım bir kaç resim bali :) daha var ama arkadaşlar şimdilik bu kadar koymuş.bunlarla yetinceksiniz artıkın :)

ilk moladan birkaç foto ;)

sabırsızlıkla yemekleri bekliyoruz :queen:

bursa MT'Den birkaç arkadaş

ne anlatıyorum acaba herkes beni dinliyo :)

masamızda çeşit çoktu.alabalık-kremitte köfte-ızgara köfte-ızgara tavuk seçenekleri vardı

nereye gittiğimizi kimse bilmiyor :queen: mevlam sürdü çayıra gidiyoz :)

ne kadar soğuk olsada mükemmel bir ırmaktı :cat:

bazıları 125-150 motorsiklet vardık diyordu ama bence daha fazla gelen oldu..gidip gelenler çok oldu

yuvacık belediye başkanıda heves yaptı :p

yalovalı ve bursalı ark ile bir foto.gözler kapalı çıkmış kimseye çaktırmayın :p

mehmet abi bu foto sana..ne balık vardır burda haaaaa :cherry:

bir ark aküsü bitti vurdurup çalıştırsın diye beklediğimiz an.yaklaşık 45 dk bekledik ama gelmedi...kimsede geri gidip bakmaya gözü yemedi.tel ile ulaşıp siz gidin diyince yalovaya doğru gazları açtık

işte türkiyemizin doğa zengiliğinde bir foto.görüntü harika...!

en önde fotoya göre sağdan 5.sıradayım.şu esnada espiriler çok iyiydi.önümüzde yaklaşık 10-15 makine vardı.hepsine tek tek poz verdik.insanlar sıcakta sıkılmaya başlayınca biri ACELE EDİN CİLDİM ZARAR GÖRÜYOR dedi.biride BEN ELMA ŞEKERİNDEN YAPILDIM ERİRİM ŞİMDİ dedi...bir ara başkan konuşma yaptı konuşma sonunda bir ark BAŞKANIM TÜM MASRAFLAR SİZDEN DİMİ diyince başkan bozuldu galiba.ufak bir temessümle ewet dedi.ne yapsın oda :queen:

keşke sizde olsaydınız.gözlerim inanın sizleri aramadı değil yani :salut:

bak güzel olmuş işte mesut bide beni yalnız braktınız diyosun:queen:
bak orda en az 200 kişi var ne güzel bol bol arkadaş edinmişsin işte.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Slm. MT alemi baya ihmal ettim burayı fırsat bulamadım bi türlü işte ne edim:pale:motora ön + arka sehpa yaptım 2 gece onla uğraştım sonram Eskişehirdeki arkaşlar geldi, iş güç flan :pale:

işte size biraz resim hafta sonu pikniğimizden.
bazıları biraz erken geldiler 04:00 gibi de biz o saate artık derin alkol komasında uyumaktaydık:queen:
bazıları için güzel deildi çünkü sadece dört saat durdular vede SS motorları olduğu için bazı hassas yerleri zedelendi:queen:
ama benim makina gayet güzel ve mutlu şekilde geçiyo o yoldan:cat:

yalan soyleme mustafa abi senin makine ordan hiç güzel ve mutlu sekilde gecmemiş bak lastiğin istifa etmiş:mrgreen: son anda yerdeğişiklinin ahınımı aldın acep:p:p

Son düzenleme:
Slm. MT alemi baya ihmal ettim burayı fırsat bulamadım bi türlü işte ne edim:pale:motora ön + arka sehpa yaptım 2 gece onla uğraştım sonram Eskişehirdeki arkaşlar geldi, iş güç flan :pale:

seninde çıkmıyo özcan abininde çıkmıyo.arada böle ses verin ki haberimiz olsun.özcan abi inşaat yapıyor diye iyice yok oldu ortalıktan.inşaat yapim derken ikiz kule mi kuruyorum demek istedi ne yaptı.iyice inşaata yöneldi :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Sınavı nasıl geçti acaba Özcan'ın:silent: alsında şu ehliyeti patlatalım bi İstanbul artıkın:queen:

yaşar dostum bazı bazı urasan da yeter beyaw.
ön arka sehpaa nasıl oluyo bilmem ama sadece bi alt sehpaa alıp kousaydın yeterdi bence.
şu diyer topiğine cevap yazdım görmüşsündür.
yalan soyleme mustafa abi senin makine ordan hiç güzel ve mutlu sekilde gecmemiş bak lastiğin istifa etmiş:mrgreen: son anda yerdeğişiklinin ahınımı aldın acep:p:p

turgut sen fazla konuşma lastiğim başka nedenlerden dolayı patladı en büyük nedenide asfalta fazla kulanmam:cherry:
deiğişikliği ilk önce sana söyledim zaten ama sen bir türlü beceripte diyerlerine söyleyemedin galiba:queen:
neyse sonuç olarak sizlere kamp konusunda baya bi ders vermem gerekiyo oda ilk sahil buluşmamızda olur dimi.

eeeeeee arkadaşlar bu sıralar bir yerlere gitmiyormuyuz...bir yerlere gitceksek şimdiden haberimiz olsunda ona göre bütçe yapalım :)

İyi akşamlar arkadraşlar, bir az geç oldu ama.
Nasılsınız iyimisiniz.

iyidir mehmet abi sen nasılsın

bakıyorumda herkes biyerlerde geziyo az kaldı ehliyet geliyo haftaya beli olur herhalde ozaman bizde gezeriz artık inşata biti gibi bişey

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
yaşar dostum bazı bazı urasan da yeter beyaw.
ön arka sehpaa nasıl oluyo bilmem ama sadece bi alt sehpaa alıp kousaydın yeterdi bence.
şu diyer topiğine cevap yazdım görmüşsündür.
Elimden geldiğince giriyorum ama genelde gece girdiğim için kimsecikler olmuyo:pale:sehpalarım bitti az önce boyadım şimdi maşalara gelen yerlere kavuçuk yapıştırıyorum motorumu çizmesin diye resimleri ekleyince bu kadar uğraşmama hak vereceksiniz keşke yaparken biri olsaydıda resimleri çekseydi nar gibi kızartıp demiri nasıl şekil verdiğimi:bounce:son olarakta yorumunu okudum açtığım topikte CİNCİR :mrgreen:yağlama ile ilğili bu gibi nedenlerle bu siteyi çok seviyorum ::tutkuy:: kafana ne takıldıysa yaz anında yardımcı oluyorlar ::thanks:

İyi akşamlar arkadraşlar, bir az geç oldu ama.
Nasılsınız iyimisiniz.

vay memet bey kardeşimiz gelmiş:rendeer:
nasılsın memet bey fotoları gördünmü biraz az oldu ama nabalım sen gelseydin çok manyak kuş ve dev gibi eşşek arıları vardı yolda bi gördük erolla hemen sen geldin aklımıza.
neyse bidaki gezide beraber oluruz.

iyidir mehmet abi sen nasılsın

bakıyorumda herkes biyerlerde geziyo az kaldı ehliyet geliyo haftaya beli olur herhalde ozaman bizde gezeriz artık inşata biti gibi bişey

vay özcan sen inşaatan zaman bulup girebiliyon vay be...
yoksam bira molasında şöyle bi bakıp cevap mı yazıyon?:queen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar