naber bratçetler.
ben daha yeni oturabildim bilgisayar başına.
çilingözden gelince çok işim vardı da.
dönerken lastite patladı bende üstünde yürüdüm dolayısıyla bide arka lastik almak zorunda kaldım.bugün hep tenereyle uğraştım komple fren bakımı ve balata yaptım arka lastikte deiştirdim tabi.
biraz sonra resimleri koyabilirim.
az önce de bi arkadaş geldi hayabusa almış ta biraz da hayabusa testi yaptı turladım buralarda.
naber bratçetler.
ben daha yeni oturabildim bilgisayar başına.
çilingözden gelince çok işim vardı da.
dönerken lastite patladı bende üstünde yürüdüm dolayısıyla bide arka lastik almak zorunda kaldım.bugün hep tenereyle uğraştım komple fren bakımı ve balata yaptım arka lastikte deiştirdim tabi.
biraz sonra resimleri koyabilirim.
az önce de bi arkadaş geldi hayabusa almış ta biraz da hayabusa testi yaptı turladım buralarda.
bate bende senden haber bekledim bütün gün neyse geçmiş olsun egzoza vericen para lastiye gitmişale:

bak güzel olmuş işte mesut bide beni yalnız braktınız diyosun:queen:
bak orda en az 200 kişi var ne güzel bol bol arkadaş edinmişsin işte.
işte size biraz resim hafta sonu pikniğimizden.
bazıları biraz erken geldiler 04:00 gibi de biz o saate artık derin alkol komasında uyumaktaydık:queen:
bazıları için güzel deildi çünkü sadece dört saat durdular vede SS motorları olduğu için bazı hassas yerleri zedelendi:queen:
ama benim makina gayet güzel ve mutlu şekilde geçiyo o yoldan:cat:
Slm. MT alemi baya ihmal ettim burayı fırsat bulamadım bi türlü işte ne edimale:motora ön + arka sehpa yaptım 2 gece onla uğraştım sonram Eskişehirdeki arkaşlar geldi, iş güç flan
ale:
yaşar dostum bazı bazı urasan da yeter beyaw.Slm. MT alemi baya ihmal ettim burayı fırsat bulamadım bi türlü işte ne edimale:motora ön + arka sehpa yaptım 2 gece onla uğraştım sonram Eskişehirdeki arkaşlar geldi, iş güç flan
ale:
yalan soyleme mustafa abi senin makine ordan hiç güzel ve mutlu sekilde gecmemiş bak lastiğin istifa etmiş:mrgreen: son anda yerdeğişiklinin ahınımı aldın acep![]()
İyi akşamlar arkadraşlar, bir az geç oldu ama.
Nasılsınız iyimisiniz.
Elimden geldiğince giriyorum ama genelde gece girdiğim için kimsecikler olmuyoyaşar dostum bazı bazı urasan da yeter beyaw.
ön arka sehpaa nasıl oluyo bilmem ama sadece bi alt sehpaa alıp kousaydın yeterdi bence.
şu diyer topiğine cevap yazdım görmüşsündür.
Nasılsınız iyimisiniz.
Nasılsınız iyimisiniz.
iyidir mehmet abi sen nasılsın
bakıyorumda herkes biyerlerde geziyo az kaldı ehliyet geliyo haftaya beli olur herhalde ozaman bizde gezeriz artık inşata biti gibi bişey
iyidir mehmet abi sen nasılsın
bakıyorumda herkes biyerlerde geziyo az kaldı ehliyet geliyo haftaya beli olur herhalde ozaman bizde gezeriz artık inşata biti gibi bişey