hi all how are you today:wiinkk:
gratskiler teknik nedenler ve katılım azlığı dolayısıyla burhaniye gezisini iptal etmiş bulunuyoz.
cumartesi akşamı ben ve memet abi büyük çekmece gölüne gidecez hem balık tutup hem çadırları denicez hemde burhaniyeye gidememe acızını çıkarıcaz.
herkez okur inşalla sonra duymadım diyen kalmasın.
Valla bu Gruptan cok umutluyum nerdeyse herkez cift vatandaştır bu nedenle uygun zaman ve imkanlarda avrupa turları cıkar gibi geliyor bana en kısa zamanda motorumu alıp bende bize katılırım umarım.
Valla bu Gruptan cok umutluyum nerdeyse herkez cift vatandaştır bu nedenle uygun zaman ve imkanlarda avrupa turları cıkar gibi geliyor bana en kısa zamanda motorumu alıp bende bize katılırım umarım.
mesut ben bişey diyemicem çünkü cumartesi tenerenin egzosunu deiştirmeye karar verdim dolayısıyla tüm yatırım oraya gidecek.
yani ben anca burda göle gidip balık tutabilirim o da çıkarsa çıkmasada yeni çadırı denemiş olucam ve teneremin yeni ve güzel bi egzosu olmuş olucak.
sen benim içinde gider gezersin olur dimi.
alper abi senin bir planın var mı? sen niye gelmiyorsun yuvacık gezisine.yada diğer arkadaşlar siz niye gelmiyorsunuz:silent: atlayın gelin yaa çok uzak bir yer değil zaten...makine güzele benziyor ama pekte iç acıcı değil.yani o fiyata o makine derim ben.motor bölümü toz toprak gibi sanki buda yağ fln akıtmış olabilir.toz toprakta yapışmış olabilir.yinede resimlerde pek bişey gözükmüyor görmek lasım makineyi.eskişehirli bir arkadaş takılıyor bizim foruma ona rica et gidip baksın makineye.gratskiler ben bitane 535 buldum ama şaftılı nasıl sizce baksana bi fiyatıda uygun
http://www.sahibinden.com/yamaha_virago_vx_535WQQaXQQ7703447WQQpXQQdisplayitem
mesut yalnız kalıcam diyorsan gitme derim
turgut bence okadarda fazla değil.93 model bir makinenin 29000 olması doğal..2000 modeller bile 50000km dayandılar.yaşına göre km normal.motora görede fiyat normalalper abi km biraz fazla geldi sankim 29000km.fiyatıda uygun??:S ama bırak bu choper ları ya alalım sana er5??
mestcum bu yuvacık gezisinde bi ekşın yok sanırım festival dedimmiydi müzik kızlar eglence olmalı burada doğayla basbasayız sanırımhazşran ayında güzel festivaller cıkar burdan ekmek cıkmaz.onlara gideriz.zaten bu hafta tekirdağ gitmeyi düşünüyorum bizim dedeyi anaanne yi gorelim.işten izin alabilirsem oda
palanım var gibi o yüzden gelmiyorum bende büyük ihtimale mustafa abiyle göle gideceyim bi aksilik olmasa tabi
eskişehirden takılan arkadaşın ismi ne biliyorsan yasana
turgut bakıyorumda ekmeksiz kalmışın :queen: