[Bulgaristan - MT]

gratskiler teknik nedenler ve katılım azlığı dolayısıyla burhaniye gezisini iptal etmiş bulunuyoz.
cumartesi akşamı ben ve memet abi büyük çekmece gölüne gidecez hem balık tutup hem çadırları denicez hemde burhaniyeye gidememe acızını çıkarıcaz.
herkez okur inşalla sonra duymadım diyen kalmasın.

hi all how are you today:wiinkk:

gerge tuka pi6i na balgarski zadate razbirame.

gratskiler teknik nedenler ve katılım azlığı dolayısıyla burhaniye gezisini iptal etmiş bulunuyoz.
cumartesi akşamı ben ve memet abi büyük çekmece gölüne gidecez hem balık tutup hem çadırları denicez hemde burhaniyeye gidememe acızını çıkarıcaz.
herkez okur inşalla sonra duymadım diyen kalmasın.

nedense ilkkez bir gezinin iptali için seviniyorum.çünkü biz motorsikleti beğenmedik ve almadık.buyüzden yola çıkamicaktık.motorsiklet mübarek yürüyen tabut gibi :queen: don lastiği ve tellerle tutturulmuş grenajlar.saolsun mustafa abide motorsikleti tanıyormuşda bize motorsikletin sicili söyledi..1 ölü 1 yaralı:queen:

Valla bu Gruptan cok umutluyum nerdeyse herkez cift vatandaştır bu nedenle uygun zaman ve imkanlarda avrupa turları cıkar gibi geliyor bana en kısa zamanda motorumu alıp bende bize katılırım umarım.

Valla bu Gruptan cok umutluyum nerdeyse herkez cift vatandaştır bu nedenle uygun zaman ve imkanlarda avrupa turları cıkar gibi geliyor bana en kısa zamanda motorumu alıp bende bize katılırım umarım.

aramıza hoş geldin arkadaşım.
o bahsetiğin tamamen duygusal ama kesin yaparız deyipte yıl boyunca para biriktirsek olmicak bişey deil yani.

mustafa abi haklısın galiba.tamamen duygusal..eğer kafaya koyarsak bu iş gerçekleşir.fakat benim durumum ayrı :) motorsikleti yeni aldık.kredi ödüyoz.bide kaza yaptık(artçıları devam ediyo) bide okadarda büyük bir zaman dilimi yoktu...neyse ee nasılsınız bu akşam MT?

hoşgeldin yakın bi zamanda yapmak biraz zor ama ilerki yılarda belki olur olursada süper olur :cat:

arkadaşlar film izliyordum aklıma geldi hemen haberdar edim dedim.balıkesir festivali iptal edilmiştir diye ama tam benim düşündüğüm esnada sitemizde açıklanmış zaten.neyse geleyim konuya.nasıl olsa kimse gitmiyor zaten iptal edildi peki biz evde mi oturucaz bizde 18 mayıs yuvacık gezisine gidelim.hem yakın hem kalabalık hem eğlenceli olacak.mustafa abi ile mehmet abinin başka planı var ama yinede gelmeyi için rica ediyorum.ewet arkadaşlar kimler geliyor yuvacık gezisine.ben gidiyorum şayet :queen:

mesut ben bişey diyemicem çünkü cumartesi tenerenin egzosunu deiştirmeye karar verdim dolayısıyla tüm yatırım oraya gidecek.
yani ben anca burda göle gidip balık tutabilirim o da çıkarsa çıkmasada yeni çadırı denemiş olucam ve teneremin yeni ve güzel bi egzosu olmuş olucak.
sen benim içinde gider gezersin olur dimi.

mesut ben bişey diyemicem çünkü cumartesi tenerenin egzosunu deiştirmeye karar verdim dolayısıyla tüm yatırım oraya gidecek.
yani ben anca burda göle gidip balık tutabilirim o da çıkarsa çıkmasada yeni çadırı denemiş olucam ve teneremin yeni ve güzel bi egzosu olmuş olucak.
sen benim içinde gider gezersin olur dimi.

off yaa bende kimseyi tanımıyorum...nasıl çekicem o geziyi tek başıma..beni yalnız bıraktınız :salut:

alper abi km biraz fazla geldi sankim 29000km.fiyatıda uygun??:S ama bırak bu choper ları ya alalım sana er5??

turut benim makinam choper başka makinaya binmek istemiyorum malum zevk meselesi

Valla benimde şimdi durumum pek musait degil en basta motorum bile yok :( ama olunca ufak ufak bg, romanya, yunanistan derken acılırız diye dusunuyorum hafta sonu gidilcek yerler benim hep halayimde Budapeşte var gitmek helede motorla gidersem ne guzel olur ama bunlar cok duygusal olaylar insan aglar bu durumda :)

gratskiler ben bitane 535 buldum ama şaftılı nasıl sizce baksana bi fiyatıda uygun
http://www.sahibinden.com/yamaha_virago_vx_535WQQaXQQ7703447WQQpXQQdisplayitem
mesut yalnız kalıcam diyorsan gitme derim
alper abi senin bir planın var mı? sen niye gelmiyorsun yuvacık gezisine.yada diğer arkadaşlar siz niye gelmiyorsunuz:silent: atlayın gelin yaa çok uzak bir yer değil zaten...makine güzele benziyor ama pekte iç acıcı değil.yani o fiyata o makine derim ben.motor bölümü toz toprak gibi sanki buda yağ fln akıtmış olabilir.toz toprakta yapışmış olabilir.yinede resimlerde pek bişey gözükmüyor görmek lasım makineyi.eskişehirli bir arkadaş takılıyor bizim foruma ona rica et gidip baksın makineye.

alper abi km biraz fazla geldi sankim 29000km.fiyatıda uygun??:S ama bırak bu choper ları ya alalım sana er5??
turgut bence okadarda fazla değil.93 model bir makinenin 29000 olması doğal..2000 modeller bile 50000km dayandılar.yaşına göre km normal.motora görede fiyat normal

mestcum bu yuvacık gezisinde bi ekşın yok sanırım festival dedimmiydi müzik kızlar eglence olmalı burada doğayla basbasayız sanırım:) hazşran ayında güzel festivaller cıkar burdan ekmek cıkmaz.onlara gideriz.zaten bu hafta tekirdağ gitmeyi düşünüyorum bizim dedeyi anaanne yi gorelim.işten izin alabilirsem oda

mestcum bu yuvacık gezisinde bi ekşın yok sanırım festival dedimmiydi müzik kızlar eglence olmalı burada doğayla basbasayız sanırım:) hazşran ayında güzel festivaller cıkar burdan ekmek cıkmaz.onlara gideriz.zaten bu hafta tekirdağ gitmeyi düşünüyorum bizim dedeyi anaanne yi gorelim.işten izin alabilirsem oda

ulennn ne adamsın ekmek çıksın diye mi katılıyon sen festivallere-gezilere :queen:

palanım var gibi o yüzden gelmiyorum bende büyük ihtimale mustafa abiyle göle gideceyim bi aksilik olmasa tabi
eskişehirden takılan arkadaşın ismi ne biliyorsan yasana
turgut bakıyorumda ekmeksiz kalmışın :queen:

palanım var gibi o yüzden gelmiyorum bende büyük ihtimale mustafa abiyle göle gideceyim bi aksilik olmasa tabi
eskişehirden takılan arkadaşın ismi ne biliyorsan yasana
turgut bakıyorumda ekmeksiz kalmışın :queen:

gidin bakalım gidin.bize uzak kalıyor ya oralar ondan gidiyonuz dimi :)

eskişehirli arkadaşın nick'i digi_boy26 sana yardımcı olacaktır :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar