evet beyler artık geri sayım başladı son kararınızı vermek için çarşamba son gün çünkü biz o gün biletlerimizi alıyoz işte liste.
1-ucanteneke5+1
2-tutkun+1
3-spawmen
4-alpino
5-hasan(buraya üye deil ama bursada gördünüz)
6-
yokmu artıran bakalım...
evet beyler artık geri sayım başladı son kararınızı vermek için çarşamba son gün çünkü biz o gün biletlerimizi alıyoz işte liste.
1-ucanteneke5+1
2-tutkun+1
3-spawmen
4-alpino
6-
yokmu artıran bakalım...
psikopatım diyorummmm..agresifim diyorummmm..getirmeyin beni o festivale diyorummmmm :queen:
illa ki zorla kanıma giriceksiniz yani![]()
1-ucanteneke5+1
2-tutkun+1
3-spawmen
4-alpino
6-
yokmu artıran bakalım...
mutlaka gelir mesut kaçırmaz bunu
beeen dicem ama yine makina yatak sardı bugün Şansa bir 660 tenere takasa girmek istedi benimle motorun durumunu bile bile Bende olur dedim üzerine 1000 ytl vericem Motorunun çok temiz olduğundan felan bahsetti Salı günü görücez artık Bu motor sadece benimkinden kurtulmak için olucak Sizin geziye bu 660 tenere ile gelebilirim... ama net konuşamıyorum şu anda
Selam Ömür. Hayırlısı neyse o olsun.
Balıkesire gelmeni isterim. Mesut da çok istiyor senin gelmeni.
ben yokmuyum abi :salut:
Selam Ömür. Hayırlısı neyse o olsun.
Balıkesire gelmeni isterim. Mesut da çok istiyor senin gelmeni.
ewettttttttttt çok istiyorummmmale: bir sürücü olarak artçı olmak koyacak ama neyse
![]()
Arasıra direksiyona sen geçer, Ömür'ü dinlendirirsin. Malum yol epey uzun.
Arasıra direksiyona sen geçer, Ömür'ü dinlendirirsin. Malum yol epey uzun.
beeen dicem ama yine makina yatak sardı bugün Şansa bir 660 tenere takasa girmek istedi benimle motorun durumunu bile bile Bende olur dedim üzerine 1000 ytl vericem Motorunun çok temiz olduğundan felan bahsetti Salı günü görücez artık Bu motor sadece benimkinden kurtulmak için olucak Sizin geziye bu 660 tenere ile gelebilirim... ama net konuşamıyorum şu anda
o gün gelsinde bakarız...kendimi iyi hissedersem,güvenirsem kendime belki.yoksa arkada kıpırdamam..alırım 3-4 bira çeke çeke gelirim arkada :queen:
sonra kafayı çektin mi derim...ömürrrr abiiiiiiiiiiiii bodrumada gidelim :queen:
güzel fikir mesut :queen:bende çantanın birine büyük fıçı biralardanmı koylam bide hortum uzatıkmı çeke çeke gideriz olmazmı:queen: