[Bulgaristan - MT]

evet beyler artık geri sayım başladı son kararınızı vermek için çarşamba son gün çünkü biz o gün biletlerimizi alıyoz işte liste.

1-ucanteneke5+1
2-tutkun+1
3-spawmen
4-alpino
5-hasan(buraya üye deil ama bursada gördünüz)
6-
yokmu artıran bakalım...

Turgut ta mı geliyor. Hiç belli etmiyordu şimdiye kadar.
Hasan da Bursaya gelen Hasan mı.

evet beyler artık geri sayım başladı son kararınızı vermek için çarşamba son gün çünkü biz o gün biletlerimizi alıyoz işte liste.

1-ucanteneke5+1
2-tutkun+1
3-spawmen
4-alpino
6-
yokmu artıran bakalım...

ben yokmuyum abi :salut:

psikopatım diyorummmm..agresifim diyorummmm..getirmeyin beni o festivale diyorummmmm :queen:

illa ki zorla kanıma giriceksiniz yani :)

mesut biliyozda yeterince deliliğini göremedik galiba:queen:
hadi gelde görelim nekadar delisin:cherry:
sen gel bende seni burda en deli bulgaristanMT ilan edeyim.

ömür abiye 91 model 660 tenere teklifi gelmiş..senin makinenin üstüne 1000 ytl isterim demiş adam.salı günü gelecekmiş adam..temizse alıcak ömür abi.en kötü ihtimal 660 ile gelicez sanırsam..tabi kesin bişey yok

1-ucanteneke5+1
2-tutkun+1
3-spawmen
4-alpino
6-
yokmu artıran bakalım...

beeen dicem ama yine makina yatak sardı bugün Şansa bir 660 tenere takasa girmek istedi benimle motorun durumunu bile bile Bende olur dedim üzerine 1000 ytl vericem Motorunun çok temiz olduğundan felan bahsetti Salı günü görücez artık Bu motor sadece benimkinden kurtulmak için olucak Sizin geziye bu 660 tenere ile gelebilirim... ama net konuşamıyorum şu anda

beeen dicem ama yine makina yatak sardı bugün Şansa bir 660 tenere takasa girmek istedi benimle motorun durumunu bile bile Bende olur dedim üzerine 1000 ytl vericem Motorunun çok temiz olduğundan felan bahsetti Salı günü görücez artık Bu motor sadece benimkinden kurtulmak için olucak Sizin geziye bu 660 tenere ile gelebilirim... ama net konuşamıyorum şu anda

Selam Ömür. Hayırlısı neyse o olsun.
Balıkesire gelmeni isterim. Mesut da çok istiyor senin gelmeni.

ben yokmuyum abi :salut:

1-ucanteneke5+1
2-tutkun+1
3-spawmen
4-alpino
6-sumensko(sınav uyarsa)
7-
ahanda brat senide ekledim hiç olmazmı ya sen yeterki gel bak neler olucak:cherry:
sonra çok konuşulacak malzeme çıkar burda:queen:
bide fotoları ekledikmi bide videoyu koydukmu allah be kim tutar bizi.
geçen akşam avcılar buluşmasında söyledim ortaya gelen yokmuş bizim siteden.
ama tuğçe çokk tatlı ve çana yakın bi kızımızmış bende bilmiyodum bize orda yani ben turgut ve hasan ilk defa buluşuyorduk ve hiç yabancılık çektirmedi bize.
genelde hep bizim yanımızda oturdu heralde muhabete sardı.

güzel bir günde sumensko ile ist'a gelicez.misafir edersiniz artık :p

yasarda okursa oda gelir herhalde.kendisi ile görüşmedik ama özcan abiyle konuştuk.en kısa zamanda ordayız :cat:

Arasıra direksiyona sen geçer, Ömür'ü dinlendirirsin. Malum yol epey uzun.

o gün gelsinde bakarız...kendimi iyi hissedersem,güvenirsem kendime belki.yoksa arkada kıpırdamam..alırım 3-4 bira çeke çeke gelirim arkada :queen:

sonra kafayı çektin mi derim...ömürrrr abiiiiiiiiiiiii bodrumada gidelim :queen:

Son düzenleme:

vay ömüe bey buraya geldiğini bilmiyodum hoş geldin aramıza.
hadi bakalım bizm mesutu anca sen getirirsin oralara.
tenere 660 ta fena deil yani biraz vibrasyon var ama çok güzel makina.
torku çok harika vede trafikte çok rahat bi alet.

o gün gelsinde bakarız...kendimi iyi hissedersem,güvenirsem kendime belki.yoksa arkada kıpırdamam..alırım 3-4 bira çeke çeke gelirim arkada :queen:

sonra kafayı çektin mi derim...ömürrrr abiiiiiiiiiiiii bodrumada gidelim :queen:

güzel fikir mesut :queen:bende çantanın birine büyük fıçı biralardanmı koylam bide hortum uzatıkmı çeke çeke gideriz olmazmı:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar