ieeeeyy maacırlar da burdaymışvizem yok aranıza katılamaacam ama burdan destek ve duyuru şeaparız artıkın:mrgreen:
yaşar o CBX ti ve memet abinindi tutkun yani ama açıkçası bi bulgara gittim ve pekte rahat olmadığını anladım yada bana rahat gelmediğine göre sanada gelmez heralde boydan dolayı ama yinede sen bilirsin.:cyclopsan sendede CBF 250 varmış şaşırdım:queen:
arkadaşım aramıza hoş geldin ama biraz kendinden bahsetseydin daha iyi olurdu.ieeeeyy maacırlar da burdaymışvizem yok aranıza katılamaacam ama burdan destek ve duyuru şeaparız artıkın:mrgreen:
aramıza hoş geldin
gratskiler bakıyorumda akşam baya kaynatmışınız biz yoken
mustafa abi baya guzel yapmışın yine klibi
ieeeeyy maacırlar da burdaymışvizem yok aranıza katılamaacam ama burdan destek ve duyuru şeaparız artıkın:mrgreen:
öncelikle hoşgeldin diyicem fakat katılımıcı olur musun bilemem?çünkü buraya kaç kişi msj yazdı,yazışo o yazış.bu topic'i ayakta tutan sayılı kişileriz.inş sende katılımcı bizimle birlikte hem güler hem ağlarsın :cherryvize ne alaka bizi bulgaristanda mı yaşıyon sandın sen :queen: )
mustafa abi bursa gezisinin slaytını ne zaman yapacaksın![]()
evet mustafa abi nezaman yapıcan
cevap çok güzel olmuş mesut:cat:
bursa gezisini isonun video sunu bakşam aktardım burdaydı da yeni gitti ama yarın keser biçer bi şarkı koyar yüklerim inşalla.
ordada baya güzel çekimler var hele senin motorun sesi güzel bakalım o sesi koruyabilirsem dinlersin.
şimdi bulgar slaytımın devamını bakın bakalım.
http://ru.youtube.com/watch?v=gl6a_i1ckg0
benim motorsikletin sesi haa :queen: ver çoşkuyu.bilseydim böle güzel çıkacağını ara gaz fln yapardım..yada güzel bir uzatırdım motorsikleti..hemende gaza geldim haaa :queen: hadi abi sabırsızlıkla bekliyoruz..şimdiden eline koluna sağlık :rendeer:
heycan yok bekle ve gör.
bitane kısa video yaparım sadece senin motorun sesinin olduğu yerler bol bol dinlersin
isminide hoysung boyle olur yazarım olur işte.:queen:
işin ustalığını ve takdirini sana bırakıyorum :bounce: plakayı kapatabilir misin :silent: gidip balıkesir'i gururlandırmayalım :queen:
zaten pek görünmüyo.
senin banka işini sordum bugün yapı kredide anca asıl sahibi ve asıl şubede yapabilir dediler başka yolu yok o herifin gerekirse festivale gidince ifadesini alırız gideriz evine beş motorla bakalım nabacak sen sıkma canını.
ya mesut senin yaptığın işe bak ya madem ki TEB le alakalı alpinoya bi sorsana ruhsat ve vekaleti faksla ona sana yardımcı olur heralde nede olsa TEB te çalışıyo.
hadi bakalım blkide alpino çözer bu işi:cat: