[Bulgaristan - MT]

mt alemı slm lar nasılsınız bakalım arkadaslar mısafırım oldugu ıcın mt ye gıremıyorum kusura bakmıyosunuz degılmı haaaaa bu arada mustafa abı sen bugun kamerayı almaya gelecektın bıze ne oldu gelmemısın yarın gel barı ben evde olcam haberın olsun ok

bu arada stara zagora vıdeon super kusursuz

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İstanbulun anadolu yakasında oturan arkadaşlar a2motor'u tanıyan varmı aranızda sahibinin adı Mustafa Ayar haritadaki yeri= http://maps.google.com/maps?f=d&hl=en&geocode=&saddr=&daddr=40.947338,29.122396&mra=mi&mrsp=0&sz=17&jsv=107&sll=40.946941,29.12437&sspn=0.00376,0.009956&ie=UTF8&ll=40.948294,29.124048&spn=0.01504,0.039825&t=h&z=15
Adres : Karayolları Cad. Manolya Sokak No:5 Küçükyalı - İSTANBUL
Tel : 0216 489 6010
Gsm : 0532 573 8608
buda internet sitesi ama bişe yok sitede= http://a2motor.com/site/iletisim

Son düzenleme:
ieeeeyy maacırlar da burdaymış :) vizem yok aranıza katılamaacam ama burdan destek ve duyuru şeaparız artıkın:mrgreen:

ieeeeyy maacırlar da burdaymış :) vizem yok aranıza katılamaacam ama burdan destek ve duyuru şeaparız artıkın:mrgreen:

aramıza hoş geldin
gratskiler bakıyorumda akşam baya kaynatmışınız biz yoken

mustafa abi baya guzel yapmışın yine klibi

Son düzenleme:
:cyclopsan sendede CBF 250 varmış şaşırdım:queen:
yaşar o CBX ti ve memet abinindi tutkun yani ama açıkçası bi bulgara gittim ve pekte rahat olmadığını anladım yada bana rahat gelmediğine göre sanada gelmez heralde boydan dolayı ama yinede sen bilirsin.
arkadaşım aramıza hoş geldin ama biraz kendinden bahsetseydin daha iyi olurdu.
aramıza hoş geldin
gratskiler bakıyorumda akşam baya kaynatmışınız biz yoken

mustafa abi baya guzel yapmışın yine klibi

sağol alpino devamı gelicek ama DVD olduğu için yavaş yükliyo.

öncelikle hoşgeldin diyicem fakat katılımıcı olur musun bilemem?çünkü buraya kaç kişi msj yazdı,yazışo o yazış.bu topic'i ayakta tutan sayılı kişileriz.inş sende katılımcı bizimle birlikte hem güler hem ağlarsın :cherry:(vize ne alaka bizi bulgaristanda mı yaşıyon sandın sen :queen: )

mustafa abi bursa gezisinin slaytını ne zaman yapacaksın :p

Son düzenleme:
öncelikle hoşgeldin diyicem fakat katılımıcı olur musun bilemem?çünkü buraya kaç kişi msj yazdı,yazışo o yazış.bu topic'i ayakta tutan sayılı kişileriz.inş sende katılımcı bizimle birlikte hem güler hem ağlarsın :cherry:(vize ne alaka bizi bulgaristanda mı yaşıyon sandın sen :queen: )

mustafa abi bursa gezisinin slaytını ne zaman yapacaksın :p

cevap çok güzel olmuş mesut:cat:
bursa gezisini isonun video sunu bakşam aktardım burdaydı da yeni gitti ama yarın keser biçer bi şarkı koyar yüklerim inşalla.
ordada baya güzel çekimler var hele senin motorun sesi güzel bakalım o sesi koruyabilirsem dinlersin.
şimdi bulgar slaytımın devamını bakın bakalım.
http://ru.youtube.com/watch?v=gl6a_i1ckg0

evet mustafa abi nezaman yapıcan

aha tamam elimdeki resimleri derler toplar ve koyarım sorun deil.
ama görüntü kalite olması açısından DVD yapıyom o da çok zor yukleniyo yaaaaa:pr:
ama sonuç bayay güzel çıkıyo

Son düzenleme:
cevap çok güzel olmuş mesut:cat:
bursa gezisini isonun video sunu bakşam aktardım burdaydı da yeni gitti ama yarın keser biçer bi şarkı koyar yüklerim inşalla.
ordada baya güzel çekimler var hele senin motorun sesi güzel bakalım o sesi koruyabilirsem dinlersin.
şimdi bulgar slaytımın devamını bakın bakalım.
http://ru.youtube.com/watch?v=gl6a_i1ckg0

benim motorsikletin sesi haa :queen: ver çoşkuyu.bilseydim böle güzel çıkacağını ara gaz fln yapardım..yada güzel bir uzatırdım motorsikleti..hemende gaza geldim haaa :queen: hadi abi sabırsızlıkla bekliyoruz..şimdiden eline koluna sağlık :rendeer:

benim motorsikletin sesi haa :queen: ver çoşkuyu.bilseydim böle güzel çıkacağını ara gaz fln yapardım..yada güzel bir uzatırdım motorsikleti..hemende gaza geldim haaa :queen: hadi abi sabırsızlıkla bekliyoruz..şimdiden eline koluna sağlık :rendeer:

heycan yok bekle ve gör.
bitane kısa video yaparım sadece senin motorun sesinin olduğu yerler bol bol dinlersin
isminide hoysung boyle olur yazarım olur işte.:queen:

heycan yok bekle ve gör.
bitane kısa video yaparım sadece senin motorun sesinin olduğu yerler bol bol dinlersin
isminide hoysung boyle olur yazarım olur işte.:queen:

işin ustalığını ve takdirini sana bırakıyorum :bounce: plakayı kapatabilir misin :silent: gidip balıkesir'i gururlandırmayalım :queen:

işin ustalığını ve takdirini sana bırakıyorum :bounce: plakayı kapatabilir misin :silent: gidip balıkesir'i gururlandırmayalım :queen:

zaten pek görünmüyo.
senin banka işini sordum bugün yapı kredide anca asıl sahibi ve asıl şubede yapabilir dediler başka yolu yok o herifin gerekirse festivale gidince ifadesini alırız gideriz evine beş motorla bakalım nabacak sen sıkma canını.

zaten pek görünmüyo.
senin banka işini sordum bugün yapı kredide anca asıl sahibi ve asıl şubede yapabilir dediler başka yolu yok o herifin gerekirse festivale gidince ifadesini alırız gideriz evine beş motorla bakalım nabacak sen sıkma canını.

ruhsatı inceledimde bugün.mavi yazıyla REHİNLİDİR...yazısının altında ANADOLU CETELEM TÜRK FİN AŞ yazıyor.az önce araştırmalarıma göre TEB'in bir ek bankası mıdır nedir öle bişey.yada TEB'de olabilir.bir siteleri var.busitede üstbostancı ve kadıköyde olduklarına dahil bir adres.bu adrese gidip herşeyi öğreniriz aslında ama iş-güç :( ben topic açmıştım bu konuda..motosohbet bölümüde görürsünüz.orda ruhsat sahibine verirler demişler ama vekalet varsa sizede verebilirler demişlerdi ve bende vekalet var.ne yapcam ben yaa iyice kafam karıştı :silent::salut:

ya mesut senin yaptığın işe bak ya madem ki TEB le alakalı alpinoya bi sorsana ruhsat ve vekaleti faksla ona sana yardımcı olur heralde nede olsa TEB te çalışıyo.
hadi bakalım blkide alpino çözer bu işi:cat:

ya mesut senin yaptığın işe bak ya madem ki TEB le alakalı alpinoya bi sorsana ruhsat ve vekaleti faksla ona sana yardımcı olur heralde nede olsa TEB te çalışıyo.
hadi bakalım blkide alpino çözer bu işi:cat:

anaaaaaaaa niye demiyon baştan :queen:

bu arada ben yatar..2gündür çok yoruluyorum.bu sigorta için yarın songün yaa.2 gündür full çekiyorum.yemek iyicek zaman bulamıyorum.sabah 8.30'dan akşam 20.00 paso vesikalık yapıyorum.büyük ihtimal yarında aynısı olacak.bide mağlum hayat şartlarına yetişmek için ek iş yapmaya başladım.gerçi en fazla bir haftamı alacak bir iş ama bu hafta için beni yoruyor oldukça.bir yazlık sitenin için 20 PC'den oluşan bir int cafe kuruyorum.(anahtar teslim).iyice imanım kuruyor 2 gündür.satış işi-normal iş-ek iş-özel hayat hepsi üst üste geldi..oldukça yorucu ve yorgun bir hafta geiçiriyorum.herkese iyi geceler.güzel bir dinleneyim şimdi :queen:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Siyah çok yakışmış dostum :cat:motoruda boyarsan tam olcak:cherry:

valla ne yalan söylim 3-5 ytl'lik bir sprey kullanmışsın.ve gördüğüm kadar yer yer boya akmış :pale: bu kaskı adam edeceğine gel sana adam akıllı kask alalım :) yinede eline sağlık :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar