dedim yaaa 11 mayısda yuvacık gezisi diye.biz değilde sen biraz fazla kaçırdın galiba bu akşam.:queen::mrgreen:
Sen yaz beni 6. sıraya peşin peşin ama nede olsa yeni eleman mayısta vardiya tutmaya başlıyacak ayarlarım galiba işi vardiya tatilime denk gelmesede :queen::queen:bu arada bi gezi bitmeden diğeri başlıyor benim gönlümde motorlarla hep beraber bir boğaz turu geçiyor onuda İzmit gezisinden sonra sıraya koyalım1-)playboy_77
2-)alpino
3-)sumensko
4-)tutkun
5-)ucanteneke
iyi akşamlar Mehmet abi noldu bizim o iş ses seda çıkmadı:silent:Herkeze iyi akşamlar arkadaşlar
Mesutun değidi gibi İzmit Yuvacık gezisine gidiyoruz değilmi
Bir de benim birkaç hafta önce söylediğim Balıkesir motor festivaline herkez geliyor değil mi
Çok güzel muhabbetler yaparız. Bol bol eğleniriz arkadaşlar.
Haydii Balıkesire bir iki.
özcan, 18 Mayıs pazar'a denk geliyor.
Yavv beyler eger nöbetim olmazsa ve motorum satılmazsa Balıkesirdeki festivale ben de gelebilirim belki.
özcan, 18 Mayıs pazar'a denk geliyor.
Yavv beyler eger nöbetim olmazsa ve motorum satılmazsa Balıkesirdeki festivale ben de gelebilirim belki.
arkadaşlar 11 mayıs izmit-yuvacık gezisi 18 mayısa ertelenmiş.şimdi iyi mi oldu kötü mü bende anlamadım :silent:
Motor çocuğun anlattığı gibi temizse (kazasız,orjinal) kaçırmak istemiyorum iznim olsa hemen basıp gidecem motoru görmeye ama yok malesefYaşar, sen Sakarya'daki motorda kesin kararlımısın. Ben geçen hafta bir arkadaşa gidip motoru görmesini rica ettim ama bir haber gelmedi daha.
Olmazsa tekrar bir sorayım bakalım. Görüşürüz.
Çocuğu arayıp ilanı kaldır kesin gelip alcam derim gerekirse kapora veririm pazarteside gidip alırım gerçi şurda P.tesine 3-5 gün kaldı ama başkası alır die korkuyorum :silent:hadi temiz diyelim..almaya nasıl gitcen iznin yoksa![]()
Çocuğu arayıp ilanı kaldır kesin gelip alcam derim gerekirse kapora veririm pazarteside gidip alırım gerçi şurda P.tesine 3-5 gün kaldı ama başkası alır die korkuyorum :silent:
:cyclopsan sendede CBF 250 varmış şaşırdım:queen:gratskiler bide şu slayta bakın bakalım beenicekmisiniz devamınıda yüklicem ama DVD formatında yaptığım için biraz yavaş oluyo ama görüntü güzel çıkıyo.
http://ru.youtube.com/watch?v=WHyte_82tnk