[Bulgaristan - MT]

Eyyyy Alpınoo Benım 40 Yıllık Bracetımı Unuttun Waa Eyyy Mustafa Abı Sende Hıc Uyarmıyosun Yaa Bakıver Kac Kısı Yazmıs Bursa Lıstesıne Turgut Yok Lıstede Yaaaa Hadı Ba Turgut Sende Unutturma Kendını)((((spawnem===))))))))))) Son Ana Bırakmayın Sakın Arkadaslar Daha Lısteye Eklenecek Olan Var Sıteye Uye Degıller Daha Ama Haberınız Olsunn

H

:salut::salut::salut::salut::p
Eyyyy Alpınoo Benım 40 Yıllık Bracetımı Unuttun Waa Eyyy Mustafa Abı Sende Hıc Uyarmıyosun Yaa Bakıver Kac Kısı Yazmıs Bursa Lıstesıne Turgut Yok Lıstede Yaaaa Hadı Ba Turgut Sende Unutturma Kendını)((((spawnem===))))))))))) Son Ana Bırakmayın Sakın Arkadaslar Daha Lısteye Eklenecek Olan Var Sıteye Uye Degıller Daha Ama Haberınız Olsunn

bu arada yaşar nerelere kayboldu yaa gözükmüyoo onuda listeye almıştık :silent:

bu arada yaşar nerelere kayboldu yaa gözükmüyoo onuda listeye almıştık :silent:

:silent::silent::silent::silent::silent::silent::silent:

ne kaldı şunun şurasına ehliyet için :queen:

arkadaşlarınızla konuşun..gelecek olan varsa siz söyleyin biz listeye ekleriz.off yaa tam motoru satacak zamanı buldum bende :pr:

evet azkaldı 2 aycık :queen: :queen: :queen:

Son düzenleme:
jotif gözler çalışmıyor galiba.bu akşam cafede eski çıktığını görünce kafan dönmüş senin :queen: olm adam 2 saatten beri yazıyor kör müsün :p
profil resmini değiştirmiş o yüzden çıkartamadın herhalde :bounce:

hanee ismide değişmediyaaa ben neden göremiyom yaşardan bahsediyorum :cyclopsan

jotif gözler çalışmıyor galiba.bu akşam cafede eski çıktığını görünce kafan dönmüş senin :queen: olm adam 2 saatten beri yazıyor kör müsün :p
profil resmini değiştirmiş o yüzden çıkartamadın herhalde :bounce:

ulan benim gözlerde bozyuldu galiba bende görmüyom:queen:

töbe töbe bi ara kendimden şüphe ettim yemin ederim kafayımı yedim ne dieee ..:queen:

lan olum ismail sakin ol lan acele etme kac aylıksın sen :) 2 hafta var daha haftaya listeyi cıkartırız tam anlmıyla.sen naptın hasar tespit yaptınmı aramısn beni duymadım telefonu.nedir son durum motor için:silent:

arkdaslar ben daha once bursaya hiç gitmedim walla gezmeden bırakmam:) heryeri gorucem bursanın neyi meshurdur???:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar