Buda beni yamaha ybr 125.likaksesuarlı motorum.

kromcu_54 geçmiş olsun- önemli olan senin zevkindir. o güzel makinan ile sana hayırlı yolculuklar dilerim.

Adana İl Temsilcisi
öncelikle geçmiş olsun arkadaş.yaptığın herşey senin zevkinle,emeğinle yoğrulduğu için sana güzeldir.gerisi yalan kimseye birşey beğendirmek zorunda değilsin.sen beğeniyorsan mesele yok.sevgilerimle.

kromcu kardeşim el becerine hayran kaldım ama keşke o motora yapmasaydın.haa zevkler renkler tartışılmaz ama o motora gitmemiş.ama dediğim gibi el becerine hayran kaldım.ybr yerine bi chopper a yapsaydın bunları daha süper olurdu diye düşünüyorum.

bu nası ybr???

Abey napmışsın ya?
Çok uğraşmıssın, emeğine saygı duyuyorum ama sonuç olarak traji-komik görünüyor bence. Tasarımcısı görse güler mi ağlar mı bilemedim. Amerikan zencilerinin zevksizliği geldi aklıma. Onlar da arabalarına böle garip modifikasyonlar yaparlar falan... Ne gerek var :S

Motor güzel ama şu kollardaki püsküller işi bozmuş gibime geliyor.. :rendeer:

selam arkadaşlar cbf 500 aldım ybrmi satıyorum 3500 ytl.tlf 0536 560 70 16.yeni resimleri eklemeye çalışacam çok daha güzel oldu orta sehpayı da paslanmaz krom yaptım kafa granajınıda uzay kafa olarak değiştirdim güzel oldu alan çok memnun kalacak emsalsız dir.

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gercekten güzel olmus kazasiz keyifli sürüşler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
abi büyük geçmiş olsun ALLAH daha büyüğünden saklasın..:rendeer:

Herkeze merhabalar.Siteye yeni üye oldum.hiç bir şey bilmiyorum...yeni mesaj yaz diyorum, tam göndericem alıcı ekle diye bigisayar uyarıyor...ama nası alıcı eklenir bilmiyorum...lütfen bu yazıyı görenler yardımcı olsun ...o kadar uğraşıyorum bir şey anlamadım siteden ...şimdiden teşekkür ederim...

Abicim saygılar hiç tarzım değil ama emeğine sağlık resimleri inceliyordum harika
işçilik şapka çıkarıyorum :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Herkeze merhabalar.Siteye yeni üye oldum.hiç bir şey bilmiyorum...yeni mesaj yaz diyorum, tam göndericem alıcı ekle diye bigisayar uyarıyor...ama nası alıcı eklenir bilmiyorum...lütfen bu yazıyı görenler yardımcı olsun ...o kadar uğraşıyorum bir şey anlamadım siteden ...şimdiden teşekkür ederim...

kime mesaj göndereceksen nick ine sol tıkla secenek gelir ordan yazarsın mesajını..

hocam şu farlar yuvarlak yerine daha keskin hatlı olsaymış tambir mükemmel olurmuş ama böleside güzel:cat:

kromcu baba gzl olmuş motor
grenaj + fırfırlar + krom çamurluk olmasa hayalimdeki motor valla :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
ööökkkk iğrenç olmuşşşşşş :farao:

ne yalan söliyim bi p0g@ benzememiş
o kadar para vermişsin ama boşa
aklı olan motorcu gider
viraj lastiği alır
keçeli yarış zinciri alır
performans egzos alır
performans hava filitresi alır
napcan böle saçma sapan şeyleri
chopper cımın sen
neyine yarayacak paraya yazık motorun tipi kaymış
chopper mı bu naked mı :pr: