Buda beni yamaha ybr 125.likaksesuarlı motorum.

Alla alla bu Ybr de her şekle giriyor :mrgreen:

ybrg0011024ah3dx5.jpg

bknz ; http://www.motosiklet.net/forum/mot...125g-offroad-ybr-nin-evrim-gecirmis-hali.html

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kardes calısmanı gercekten cok begendım motorunu sevdıgın bellıo bravooo :cat::rendeer: yaınına ugrasammı acaba ama yok senınkı tek kalsın anlamı olsun dımı super yaaa

abi bu motora bu yapılırmı yazık olmuş motora tabi zevk meselesi....

abicim bence olmamamış çünkü motosiklette BENCE hafifilik önemli sen nerdeyse o Yamahaya 10 kilodan fazla yük koymuşun buda bence motosiklete zararlı ama yinede sen bilirsin hee unutmadan güzel görünüyooo:cat:

Çok hoş çalışma olmuş.El emeği göz nuru insan satarkende kıyamıyor :)

ybr ler artık piyasadaki doğan,şahin,murat 131 gibi bi konuma gelmiş artık.
tak takabildiğini.ne taksan gider hesabı.güzel çalışma olmuş.eline sağlık.:cat:
bu resimdekide bir abimizin üzerindeki eklentileri tamamen kendisinin yaptığı bir
bisan roadstar 250.insan hayal gücü ve becerisini kullanınca neler çıkyor ortaya.
219qj9.jpg

218rb7.jpg

Motosikleti
BWS 100
herşey güzel hoşta neden püskülleri yakıyorsunuzki cruiser motora yakışıyor sadece onlar
geçenlerde gördüm çocuğun biri hani elektirikli motorlar oluyor 40km/h buna takmış püskülü :pr::farao:

püsküller olmamış :farao:
onun dışında güzel çalışma tebrikler :cat:

yazdığınız yorumlar için saolun arkadaşlar.
her motorcu kendi imkanları doğrultusunda makinasını güzelleştirmek için
birşeyler ekler süsler motorunu ve kişilerin zevkleri farklı farklıdır.bazı ayrıntılar sonradan hoşuna gitmesede insanın ona emek vermiştir motorun üzerinden
sökmek istemez.bence güzeldir çünki benimdir allah herkese kazasız belasız güzel sürüşler nasip etsin .

ybr ciler benim motorumla diğer ybr ler arasında kaçtane aksesuar farkı var bula bildinizmi.

sizlere bir sorum daha var.yardımcı olursanız sevinirim.
motorum 2005 model gördüğünüz gibi temiz bakarım her zaman.sizce satıp model yükseltmelimiyim yoksa 3.4 sene daha binmelimiyim.bu aksesuarları zaten ben istediğim zaman yaparım.başka makina alsamda.

Son düzenleme:
evet düz yolda sabit yapıyor rampa aşağı 125 de gördüm çok memnunum motorumdan.

abiciğim süper olmuş ya valla hasta oldum aksesuarlara istesek benim motorada yaparmısın.

işte benim de motorum bu...

Son düzenleme:
arkadaş gerçekten süper olmuş benim vardı böyle yapamadım allah star etsin seni ve motorunu maşaallah güzel rengide var

arkadaş gerçekten süper olmuş benim vardı böyle yapamadım allah star etsin seni ve motorunu maşaallah güzel rengide var

Son düzenleme:
valla aga ne yalan soyliyeyim super olmus.bi chopper tipi olmus motora ama olsun.:cherry: emegine saglik aga.
daha chopper tipi bi motora bunlari yapsaydin nasil durucagini tahmin bile edemiyorum valla.ama elde ne varsa ona yapiyoruz tabi.aynen bende oyle :queen:

abi bence tek kelime ile iğrenç olmuş hani choper tarzı sevsem belki güzel oldu diyecem ama yok çok değişik itici olmuş bence

sacrosanct kardeş zaten türk insanının özellikleri var belli uzanamadığın ciğere mundar demek.emeğe sayğı sadece iğrenç motor yok tur aslanım bakımsız motor vardır.senin ömrünce böyle aksesuarlı bir ybr ren olamazzaten.bu tek türkiyede.demekki sen numuneliksin motoru yakından inceleyipte gören büyük makinacı arkadaşlar bile tebrik etti .ama yinede sana sağlıklı kazasız uzun sürüşler dilerim.sırf motorculara sayğımdan .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar