Bu sorun neyin nesidir ?

Yaklaşık 20 dk önce 4.Viteste seyir halinde giderken elim debriyajdaydı gaz vermiyodum sonra biraz hızlanmak için elimi debriyajdan yavaşça çektim gaza basiyim dedim motorda ne ses var ne bişey ne gaz yiyo ne ses çıkıyo.Hemen durdurdum motoru birdaha yolda denedim bu sefer hiçbi sorun yoktu.Anlamadım gitti bunun nedeni ne olabilir acaba ?

Ben cokta onemli birsey oldugunu dusunmuyorum.Birdaha boyle bi sorun cikarsa motorun garantilidir sanirim 2011 model olduguna gore,servise goturursun.

bence bekle kaybedeceğin bişey olmaz,
1000 km olmasını bekle...

Büyük bir fark olur mu ki ? Yarın servise götürene kadar 900 km olcak motorum.Elcik ve gidon topuzlarınıda değiştircem 2 hafta önce aldım hala değiştiremedim aradan çıkar diye düşündüm.

Büyük bir fark olur mu ki ? Yarın servise götürene kadar 900 km olcak motorum.Elcik ve gidon topuzlarınıda değiştircem 2 hafta önce aldım hala değiştiremedim aradan çıkar diye düşündüm.

1000 km dediği için illa 1000de değişmeye gerek yok. önce gitsen ne olacak ki?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hiçbir zararı olmaz ben ikinci yağ değişimini 955 km de yaptım...tam sentetik yağ artık 5,000 km ye kadar gider..

motorun stop etmiş o yüzden ne ses çıkıyo nede gaz yiyo:)) korkmana gerek yok bazen bizimkilerde aynı haltı yiyo bide 4/5 arası vites boşu vardır o boşluga da gelmiş olabilir..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar