Bu Sevda Bitmez...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ilk aşamasından bu yana haberdar olduğum bu mutlu birlikteliği evlilikle sürdürmek istemeniz beni çok mutlu etti. eeeee artık bizim yaşımız da kemale erdi . scooterlarımı kucağıma almadan göçüp gitmek istemiyorum . :mrgreen::mrgreen::p

hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullan yürekçe . adnan menderes'de kapışmak üzere .

amin.... allah daha iyilerini size nasip eder inşallah :rendeer:

Ya müdürümm evlenen adama Allah daha iyilerini nasip etsin denirmii:queen::queen:

Abicim hayırlı uğurlu olsun ,tekerin düz bassın:rendeer:

ilk aşamasından bu yana haberdar olduğum bu mutlu birlikteliği evlilikle sürdürmek istemeniz beni çok mutlu etti. eeeee artık bizim yaşımız da kemale erdi . scooterlarımı kucağıma almadan göçüp gitmek istemiyorum . :mrgreen::mrgreen::p

hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullan yürekçe . adnan menderes'de kapışmak üzere .

Sizde hoşgeldiniz kalıcı ve katılımcı olmanız dileğiyle:p

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Allah mesut mutlu bahtiyar etsin :rendeer:

Allah mutlu etsin :rendeer: darısı başıma hahaaa az kaldı ben de evleniyorum ::149:: ::haapppy:

hyarlı olsun kaça patladı alım satım toplam ve mtrun fytıı nedirr yazrmısın

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
hayırlı olsun. Allah, kaza bela vermesin.

Mersin İl Temsilcisi

haha kapışmak mı, sen evde otur da scooter larıma bak, ben dişime göre birini bulurum....:queen:

hyarlı olsun kaça patladı alım satım toplam ve mtrun fytıı nedirr yazrmısın

motorun bakımı ( bujiler, dişli ve zincir takımı,yağ, buji, filitreler) + devir + aksesuar 6000 ytl yi buldu

Son düzenleme:
Dostum hayırlı olsun..

Dikkatli ol, Tabanvay GT den sonra oldukça agrasif gelecektir :p

Mersin İl Temsilcisi
Dostum hayırlı olsun..

Dikkatli ol, Tabanvay GT den sonra oldukça agrasif gelecektir :p

evet biraz agresif geldi ama 1 yıldır motosiklet kullanmıyordum. en son kullandığım motosikletim hyosung gv 250 idi. fakat bu kat kat agresif bir makina. lakin geçen pazar günü bir arkadaşın 250 lik cometini kullandım ve yağ gibi kayıyordu yolda. emin olun bu makinayı almasam kesinlikle comet alacaktım ama kısmet buymuş.... :bounce:

tavsiyen için teşekkürler :rendeer:

iki teker olsun çamurdanm olsun ama scooter olmasın....:queen:

sencer hayırlı uğurlu olsun kardeşim :rendeer:, makina temiz duruyor.insan nişanlısıyla resim çekilmezmi, hani birlikte resimler.
yaza kapışmak üzere şimdilik hoşçakal.resimleri bekliyorum:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar