bu nasıll bi genç yaa.!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
saçma ama cokkk kızdıgım bir konu ilk defa görüyor herhalde motosiklet kullanan bayan resmen üstüme geliyor ya:pr: korna çalıyoooo bi rahat bırakmadıı yaaa gençlerın altına verıyolar böyle arabalar onlarda kendını bişe sanıyorlar yaaa:pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
oho ne zaman aldın sen motoru:)
bunlar alışıldık şeyler:pale:

almadım ya scooterla çıktımm ama nerdeyse üstüme binicek seneye fitesli motosiklet once ehlıyet:wiinkk: ama varyaaaa nasılll igrençlikler yapıyolarr ya bu dünya nasıl kalıcak onlar gibilere:pr:

normal birşey yani bu yaşa kadar hiç rastlamaman garip

bayan olmasan da sıkıştırıyolar bayan olsan da değişmiyo birşey

Nasıl iğrençlikler yapıyolar çok merak ettim doğrusu

Forumdan Uzaklaştırıldı
Alışacaksın canım benim alışacaksın,
ama ben saçların toplanmasına karşıyım,
alışsın millet, daha ne kadar uzaylı gibi yaşayabiliriz ki :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
normal birşey yani bu yaşa kadar hiç rastlamaman garip

bayan olmasan da sıkıştırıyolar bayan olsan da değişmiyo birşey

Nasıl iğrençlikler yapıyolar çok merak ettim doğrusu

yaaa oluyoduu ama bu kadarı degil yaa resmen benı gormek ıçın üstüme çıkıcaktı yaaa :pr:

sen hiç düzgün yazamazmısın minik? ya var ya yaaa yeee yööö. konuşmanda mı böyle senin?

şimdiye kadar alışman olman lazımdı hatta ben alışmıştır diye düşünmüştüm

Yazının tamamını belirgin bi karakterle yazmak kural dışı MT de.. Ben söyleyeyim de.. :)

Alışması gereken kişiler motosikle sürücüleri değil.
Motosiklete trene bakar gibi bakanlar.

almadım ya scooterla çıktımm ama nerdeyse üstüme binicek seneye fitesli motosiklet once ehlıyet:wiinkk: ama varyaaaa nasılll igrençlikler yapıyolarr ya bu dünya nasıl kalıcak onlar gibilere:pr:

Scooter için ehliyet gerekli değil sanırım senin yaşadığın yerde. Anladım ben, sen uzayda yaşıyosun.. :)

Kimse beni sıkıştırmadı, iğrençlik yapmadı. :silent: Düşünüyorum da ne gibi bi iğrençlik yapılabilir. Okulda da kızlar hep erkeklerden şikayet ederlerdi. Hocaaaaaaammmmm şu Aaahhhhmeeteeee bişi söleyiinnnnnnn... Ayyyy yazıkkkk derdim Ahmet yapma yaa. O geldi aklıma...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Alışması gereken kişiler motosikle sürücüleri değil.
Motosiklete trene bakar gibi bakanlar.

yaa senı alkışlamak istıyorum arkadasım yaa norlamm yolda olsamm varya arabayı durdurup kız başıma dalarım ama yoldasınn arkadasın var arkada arkadasınn scooter almısınnn .! acıı vallahıı acı bı olayy :salut:

Scooter için ehliyet gerekli değil sanırım senin yaşadığın yerde. Anladım ben, sen uzayda yaşıyosun.. :)

Kimse beni sıkıştırmadı, iğrençlik yapmadı. :silent: Düşünüyorum da ne gibi bi iğrençlik yapılabilir. Okulda da kızlar hep erkeklerden şikayet ederlerdi. Hocaaaaaaammmmm şu Aaahhhhmeeteeee bişi söleyiinnnnnnn... Ayyyy yazıkkkk derdim Ahmet yapma yaa. O geldi aklıma...

yaa evt onun icinn lazım degill moosiklet alıcam onun ıçınn varr ve ehliyet almayı beklıyorumm :pr:

Son düzenleme:
Memleketimizde zaten bayan sürücülere karşı çoğu kişinin sempatisi var :)
-aaa bak kıza motorsiklet kullanıyor!!!
gibi laflar çok duyuyorum oda insan sonuçta kullanamaz sanıyorlar sanırım yada aşırı derecede şaşırıyorlar neden böyle bir zihniyete sahibiz bilmiyorum ::23343::

Forumdan Uzaklaştırıldı

lafff atma gibii yaa bana laff atıyoo elınn tikkysi arkadasım yaa :pr::pr:

acı olan ne anlamadım

yani bu kadar yazı hakkında eleştiriyolar sen msnde gibi yazdıyosun yazılarını anlamak için iki kere okuyorum valla

arkadasın var arkada arkadasınn scooter almısınnn .!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar