Hocam ben gb350s’i beğeniyorum ama hunter 350 aynı görsel zevki vermiyor. Onun yerine RE’da favorim continental gt fakat o da biraz fazla gereksiz pahalı.Gb 350 S'i seven arkadaşlar aynı güzellikte olmasa bile Royal Enfield Hunter 350'ye de bir şans verebilir.
Geçenlerde İstanbul'a geldiğimde Ataşehir'de bir işim vardı, hallettikten sonra Royal Enfield'ın mağazasına girdim. RE'ler pek fotojenik değil, resimlerde bence berbat çıkıyorlar ama gerçekte hakikaten güzel görünümlü makineler. Malzeme kalitesi de bana güzel geldi. Gerçi Continental Gt fiyatına ya da az daha üstüne Moto Guzzi V7 de alınabiliyor. Seçim zor, çok karışık bu işlerHocam ben gb350s’i beğeniyorum ama hunter 350 aynı görsel zevki vermiyor. Onun yerine RE’da favorim continental gt fakat o da biraz fazla gereksiz pahalı.
İzmir'de yaşadığım sürece hayatta RE almam.RE'yi İzmirde kime götüreceksin
üstüne servis ve parçada çakıyor diyorlar. fiyatı da yüksek. pişmanlık yaşatacak gibime geliyor.
RE K-Rides ile ilk geldiginde fiyatlari cok iyiydi. Ben niyeyi baya bozmustum, 650cc serisinden birini hedeflemistim. Sonra vergi bi geldi, butun hesaplarin icine etti.Geçenlerde İstanbul'a geldiğimde Ataşehir'de bir işim vardı, hallettikten sonra Royal Enfield'ın mağazasına girdim. RE'ler pek fotojenik değil, resimlerde bence berbat çıkıyorlar ama gerçekte hakikaten güzel görünümlü makineler. Malzeme kalitesi de bana güzel geldi. Gerçi Continental Gt fiyatına ya da az daha üstüne Moto Guzzi V7 de alınabiliyor. Seçim zor, çok karışık bu işler![]()
Custom bu cruiser değil![]()
Asıl GB350S gelsin
Bu kesinlikle 350S 'den daha güzelmiş, anladığım kadarıyla aynı motorun daha klasik hali 350C, daha spor hali 350S oluyor. Ayrıca bu modeller oldukça uygun fiyatlı ve sorunsuz modeller, belki çok güçlü değiller ama hiç önemli değilBen de Honda'nın GB350c modelini beğeniyorum.
![]()
Kullandığım Royal Enfield Classic 350 ye göre teknik özellikleri daha üstün ancak yorumlarda klasik motosiklet hissiyatını Royal Enfield kadar hissettirmediği söyleniyor yurtdışında.
Şu motoru bu şekilde bajaj cf moto getirse gömersinizbu memlekete honda bok getirse satar büyük ihtimal globalde o kadar üretilmiyor avrupaya yetsin diye getirmiyorlar diğer 500lerde öyleydi
yok malasef cfmotonun 800mtsi var onun bile kayaba amortisörleri ayarlanabilir hondanın değilbajaj ve cf nin bu tarz motoru var mı?