Bu Honda Modelleri Ülkemize Neden Gelmiyor?

Honda Rebel serisini alır mıydınız?

• Rebel 500 alırım

Oy: 10 28.6%
  • Rebel 1100 Dct alırım

Oy: 5 14.3%
  • İkisinide almam

Oy: 20 57.1%

• Kullanılan toplam oy
    35
Motosikleti
CB750A
Ben alırdım gb350
Aliağa fabrikasının açılışı vardı geçen hafta. umutsuz yaşanmaz gelir belki bu modeller

Honda nın modellerinin tasarımlarını gördükçe
büyük üstad, sinyor, mister Arda Turan hazretlerinin GS forması renkleri için yaptığı yorum aklıma geliyor;
Bu ne amk. her sene bir ibne rengi...

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Hocam ben gb350s’i beğeniyorum ama hunter 350 aynı görsel zevki vermiyor. Onun yerine RE’da favorim continental gt fakat o da biraz fazla gereksiz pahalı.
Geçenlerde İstanbul'a geldiğimde Ataşehir'de bir işim vardı, hallettikten sonra Royal Enfield'ın mağazasına girdim. RE'ler pek fotojenik değil, resimlerde bence berbat çıkıyorlar ama gerçekte hakikaten güzel görünümlü makineler. Malzeme kalitesi de bana güzel geldi. Gerçi Continental Gt fiyatına ya da az daha üstüne Moto Guzzi V7 de alınabiliyor. Seçim zor, çok karışık bu işler :)

Son düzenleme:
1_l.jpg

Asıl GB350S gelsin

Motosikleti
CB750A
RE'yi İzmirde kime götüreceksin
üstüne servis ve parçada çakıyor diyorlar. fiyatı da yüksek. pişmanlık yaşatacak gibime geliyor.

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Geçenlerde İstanbul'a geldiğimde Ataşehir'de bir işim vardı, hallettikten sonra Royal Enfield'ın mağazasına girdim. RE'ler pek fotojenik değil, resimlerde bence berbat çıkıyorlar ama gerçekte hakikaten güzel görünümlü makineler. Malzeme kalitesi de bana güzel geldi. Gerçi Continental Gt fiyatına ya da az daha üstüne Moto Guzzi V7 de alınabiliyor. Seçim zor, çok karışık bu işler :)
RE K-Rides ile ilk geldiginde fiyatlari cok iyiydi. Ben niyeyi baya bozmustum, 650cc serisinden birini hedeflemistim. Sonra vergi bi geldi, butun hesaplarin icine etti.
Gordugum kadari ile kullanip da memnun olmayan yok gibi. Ikinci el bakalim desen, e ikinci el fiyatlari da az degil.
YAlniz bence olay sadece vergiden degil, zira o paralara 0km guzel japonlar da bulunuyor.

Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
Honda'nın TR'de 125-500 arasını dolduran pek modeli yok, bir tane var diye biliyorum. Bu kısma odaklanırlarsa çin-hint motoru seçecek tayfayı yakalayabilirler.

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Honda trnin kitle yakalamak diye bir derdinin oldugunu dusunmuyorum. Yamaha ondan beter.

Motosikleti
Hero X-Pulse 200 4v
Ben de Honda'nın GB350c modelini beğeniyorum.

dFQROr7oWzulq5Fa7HMScqkEBXJiwmlZz7dzFO3DHgOvhKMCVK15RgANyUShOBKdBP0.jpg

Kullandığım Royal Enfield Classic 350 ye göre teknik özellikleri daha üstün ancak yorumlarda klasik motosiklet hissiyatını Royal Enfield kadar hissettirmediği söyleniyor yurtdışında.

Motosikleti
Honda CL250 /tvs jüpiter 110
Türkiye geleceğini hiç sanmıyorum. Gelse bile hemen söyle söze başlanır;
Yil bilmem kaç olmuş hala göster eski tip
20 bg güç cok komik 250 cc ler bile daha güçlü. .... Bu eleştiriler uzar gider.
Bizim ülkemizde retro, neoretro, sclambler v.s motosiklet turleri herkes tarafından beğenilir ama cok az bir kitle tarafından satın alınır. Küçük bir kitle için markanın yatırm yapacağını sanmam. Küçük gruplar için daha pahalı buyuk cc hobi makineleri yapıyorlar.
Honda CB350 ve buna benzer standart ve gereksiz teknolojileri arındırılmış, sökmesi takması nispeten kolay motosikletlerin piyasada olmasını cok isterdim.
Royal Enfield Hunter 350 modelini test ettim. Selesi konforlu, ergonomik olarak rahat, titreşimi az olan güzel dizayn edilmiş motosiklet. Cok beğenmiştim.

Motosikleti
Kymco Skytown 125, Multistrada V2S
Keanu abimiz gibi motosiklet markası kurasım var...
Reklamım da hazır. "Binmek istediği motoru yaptı, şimdi siparişlere yetişemiyor" falan :D
1 tane adam akıllı bir Türk markası kursak fena olmazdı.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
bu memlekete honda bok getirse satar büyük ihtimal globalde o kadar üretilmiyor avrupaya yetsin diye getirmiyorlar diğer 500lerde öyleydi

Ben de Honda'nın GB350c modelini beğeniyorum.

dFQROr7oWzulq5Fa7HMScqkEBXJiwmlZz7dzFO3DHgOvhKMCVK15RgANyUShOBKdBP0.jpg

Kullandığım Royal Enfield Classic 350 ye göre teknik özellikleri daha üstün ancak yorumlarda klasik motosiklet hissiyatını Royal Enfield kadar hissettirmediği söyleniyor yurtdışında.
Bu kesinlikle 350S 'den daha güzelmiş, anladığım kadarıyla aynı motorun daha klasik hali 350C, daha spor hali 350S oluyor. Ayrıca bu modeller oldukça uygun fiyatlı ve sorunsuz modeller, belki çok güçlü değiller ama hiç önemli değil

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar