aynen, 1 buçuk ay beklerken yerimde duramadım... hergün korlası ara korlasa git geldimi diye sor

yatıştırıp telkin etsinler vs... hatta ducati istanbul açılışında motosikletin renklerinde gömlek diktirtmiştim titanyum gri ve açık gri tonlarda kırmızı motiflerle beraber açılış kokteylinde de agustanın avrupa satış müdürü vardı yabancı bi adam tebrik fln etti hangi renk aldığımı sordu belli olmuyo mu gömlekten dedim

baya gülüştük hatta troy bayliss vardı fotoğraf çekildik tanışıp konuştuk çok güzel bir motosiklet olduğunu anlattı ducatici olmasına rağmen... 2 tane şapka imzalattık birini babama verdim babamda dediki olm adama niye imzalatıyosun ne güzel şapkayı çok meraklıysan ben imzalardım benim imzam daha güzel demişti :queen:
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:04 ----------
hatta resimde dikkat ederseniz arka teker çamurluğu ekstra aksesuar olarak taktım, o parçayı sıpariş ettiğimde motosiklet daha gelmemişti. karbon parçaları üretmiyoruz ancak sıpariş üzerine çalışıyoruz üretim aşamasına girdik gecikebilir diye haber almıştık fabrikadan, taze taze fırından yeni çıkan karbon çamurluğumda geldiğinde ben takmıştım.