Böyle Mondial Gördünüz mü?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yaw arkadaslar forumun tatamını ılk kez okudum herkes dusuncesını yazmıs tamamda yarısı bos gıbı gelıo bana. . .
Adamlar bahsedio su su yıllarda üretilmiş bole başarıları var ortada bir sürü resim bir sürü site link var yapmayin montaj falan degil belliki mantıki açıdan. . .
İkincisi forumun başından beri herkes mondial sole mondial bole konusup durmuş bence at sahibine göre kişner servislerde bi sürü safa rastladım nıe su sorun nie burası bole diye gelmişler 200 kmde 151lik motora iki kişi bindik kaza yaptık bide bu nıe 100 u gecmıyo dıyo?
Şimdi ukalalık yapmak istemem bende kendımce bişiler okudum motorcu bı kac kısıden ogrendım emınım burda benden katlarca bılgılısınız cogunuz ama motosiklet kulturune ve teknıgıne uzak motosiklete bınenlerın %90ı mondial kullanırken bu motorlarla dalga gecer gıbı konusulması gercekten hos dgıl. . .
Ben şunu söylüyorum arkadaslar tüm bakımlarımı zamanında yaptım onun dısında tık demedı ki yakında honda silvera gecmeyi düşünüyorum cok sıkıntıya gırmedıkce satmam zatımı
aslan mubarek nazar degmesın seviyorum ulynnnnnnnnnnnn motorumu:mrgreen:
kusura bakmayın mondıalle cok kafa yapoılınca bozuldum biras :p

bu motoru bende denk geldim internet sitesinin birinde tabiki bu bizim türkiyedeki mondialle uzaktan yakından bi ilgisi yok.motor kesinlikle dandik bir motor değil...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Mondial aslında kariyerli ve büyük bir firma...Bakmayın türkiyede ki mondiallere...Daha ne modelleri var...

cinli deyip gecmeyn arkadaslar çinliler paraya gore iş yapıyorlar adam diyor atıyorum 1000 dolar param var ona gore bişe yap diyor o paraya gore yapılıyor deseki 3000 dolarlık bişe yap dese okadarlık yaparlar anlatabiliyormuym bularda kaliteli olanlardır hı????????

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ayrıca dün türkiyede bant kuran çinli bir firmanın müdürü ile konuşma şansım oldu ve bu konuyu sordum kendisine, dediğine göre uğur derin dondurucu mondial ismini kullandığı için baya bir tazminat ödemiş, italyan mondial firmasına.Firma uğuru mahkemeye vermiş ve tazminatla iş çözülmüş:)

Son düzenleme:
:) herzaman olduğu gibi araştırma zahmetine bile girmeden konu asılıp,kesilmiş :queen:

mondial

hocam ben mondial de çalışıyorum ve o motor mondial montaj felan deil google de mondial yazıp görsellerde ararsanız mondial adı altında hız motorları göreceksiniz saygılarımla

Yapmayın ya ne montajı zaten resimler bikepics. ten alıntı elin gavuru ne anlar bizim uğur mondial markasından bide böyle düşünün :wiinkk:

Arkadaslar 1. ve 2. REsimlerdeki Mondial Yazısına bakınız lütfen bırınde on taraftan Mondıla yazıyor.vıraj donen motor da ıse mondıla yazısı arkadan baslıyor

Biraz Kafayı Yorlaımm PLZZZ

mond1qy2.png

maodvi6.png

ya bu iki resimdede yazılar soldan sağa doğru okunuyor.. bir sorun gözükmüyor.. belkide mondial ismi dışardan almıştır.. karışık bi durum.. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar