Yaw arkadaslar forumun tatamını ılk kez okudum herkes dusuncesını yazmıs tamamda yarısı bos gıbı gelıo bana. . .
Adamlar bahsedio su su yıllarda üretilmiş bole başarıları var ortada bir sürü resim bir sürü site link var yapmayin montaj falan degil belliki mantıki açıdan. . .
İkincisi forumun başından beri herkes mondial sole mondial bole konusup durmuş bence at sahibine göre kişner servislerde bi sürü safa rastladım nıe su sorun nie burası bole diye gelmişler 200 kmde 151lik motora iki kişi bindik kaza yaptık bide bu nıe 100 u gecmıyo dıyo?
Şimdi ukalalık yapmak istemem bende kendımce bişiler okudum motorcu bı kac kısıden ogrendım emınım burda benden katlarca bılgılısınız cogunuz ama motosiklet kulturune ve teknıgıne uzak motosiklete bınenlerın %90ı mondial kullanırken bu motorlarla dalga gecer gıbı konusulması gercekten hos dgıl. . .
Ben şunu söylüyorum arkadaslar tüm bakımlarımı zamanında yaptım onun dısında tık demedı ki yakında honda silvera gecmeyi düşünüyorum cok sıkıntıya gırmedıkce satmam zatımı
aslan mubarek nazar degmesın seviyorum ulynnnnnnnnnnnn motorumu:mrgreen:
kusura bakmayın mondıalle cok kafa yapoılınca bozuldum biras