Böyle Mondial Gördünüz mü?

tamam mondilain bir italyan firması oldugunu anladıkta yinede merak ettigim birşey var. bu adamlar 1952 den beri motosiklet üretiyorda neden dünyaya açılamadı dikkat ettim bütün resimler hep aynı ülkenin web sitelerinden alınmış resimler. adamlar kendi ülkelerinden başka yer motosiklet satamıyorlar herhaldee...
bence bu italyan mondialde işe yarar bir motor üretmiyo. bizim ugurmondialden farkı yok.
ismini ne başka bir ülkenini web sitesitesinde gördük nede moto gp de ...

italyanlar pek dandik şey yapmazdı ama böyle arada sırada çıkıyo demekki
belkide bunlarda motorları çinden ithal ediyorlardır:p :p

arkadaşlar bunlar montaj. ben ekmeğimi photoshoptan kazanan biri olarak ışık açılarına bakın. (fotoğrafçılıklada uğraştım) 1. resimdeki mondial yazısının son kızmındaki koyuluğa ve o yazının sonunun denk geldiği yerin etrafındaki parlamaya bakın derim. 2. yine 1. resimdeki mondial yazısıın hemen altındaki boluğun hatlarındaki gölgeye bakın oradada bi anormallik olduğunu keendinizde görüceksiniz...

Ben yıne şası kararımı solıyım buna 30.000 ytl verıp bınmem cunku adı cıkmıs bı kere guzel marka degıl gıderım bı tane r1 alırım bunu alnada bence bıraz enayılık yapmısolur.Cunku bırı bakar ooooo motora bak der yanda mondıal yazıyor haaaa su dandık motormus der kafayı gerı cevırır adı cıkmıs 9 a ınmes 8 e

tamam tamam bulduk mondialleri üzerimde baskı kurmayınn :):):) iyiki bir hata yaptıkk :):)

yuhhh be bukadarda isim benzerligi olurmu?? evet bu gerçek mondialll :):):)
arkadaşlar bu mondila çok genel bir isimmiş evet gerçekten bir mondial varhatta birden fazla mondial var. ferrarinin bile mondial cabriolet diye bir bir arabası var. 80 li yıllarda üretmiş..yani bizim ugur mondialdeen başka çokkkkk mondial varrr :):):)

biz annemizin karnında yokken bu mondial motosiklet üretiyormuş resimlere bakınn ..... :):):) ayrıca ferranini 1982 yılndaki mondial cabriolette var :):)

Italyanca'da Mondial kelimesi duz tercume edersek "Dunya Capinda" veya "Dunya kadar buyuk" anlaminda geliyor ama "Herseyden ustun" veya "En buyuk" anlaminda kullaniyorlar ve cogu sirketler bu nedenle Mondial kelimesini urunlerinde kullaniyor. Philips'de senede 6 kez butun Philips iscilerine Mondial dergisi dagtiliyor bundan biliyorum. :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşım bu mondial deyil ama kim yaptıysa güzel olmuş ama fotomontaj var yaw

arkadaşlar montsaj demiyelimde zaten mondial motor la ilgili bi kelime olduğu için olabilir.

bu adamlar motorların montajını bile düzgün yapamıolar fotomontajı hiç yapamazlar geçen sene bi tane aldık bayiden çıktım 50 metre ilerde vites yerinden çıktı ömrüde 6 ay sürdü zaten eli anahtar tutan herkes bu servislerden iyi toplar motoru bence kalite servisler de var ayrı konu yani o motorları yapmış olsalar bile onlarda böyledir bence

ne güzel burdan bak foto montaj dee :)
bakıpta sölemek kolay böyle eşi benzeri olmayan motorlar üretebiliyosa bence bu marka iyi bir markadır zaten bir markayı kullanmadan binmeden nasıl dandik denebiliyor hayret ediyorum......

arkadaşlar bunlar orjinal italyan mondial Türkiyedeki mondialle hiç bir alakası yok....

6372museofbmondialsm1.jpg

mondial yazısına çok dikkat edin.fotomontaj olduğu burdan belli.markanın etrafındaki kare gibi şekle bakın yeter

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar