[Bolu - Mt]

Bolu' nun neresindensiniz?

• Kullanılan toplam oy
    157
şöyle bi haritaya bakarken dikkatimi çekti. Bolu tarafı öyle bir yer ki, öyle güzel gezilecek yerler var ki. kuzeyi güneyi doğusu batısı. çok iyi yerler var. gezdikçe rapor edin güzel güzel yerler öğrenelim :)

hayırlı kışlar.

şöyle bi haritaya bakarken dikkatimi çekti. Bolu tarafı öyle bir yer ki, öyle güzel gezilecek yerler var ki. kuzeyi güneyi doğusu batısı. çok iyi yerler var. gezdikçe rapor edin güzel güzel yerler öğrenelim :)

hayırlı kışlar.

Ramazan sezonu şimdilik kapattık abi yeni sezonda burdan bilgilendirmeye devam etcez inşallah....

hayırlı kışlar.

ah şu yedigöllerin yolu güzel olsada gidebilsek ..

yazın ilk gezinizi buraya yapın sizi misafir edelim..

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:46 ----------

arkadaşa söyle şimdiden alsın Mesut...yaza yetişsin bize....

inş abi ısrar ediyorum ama pek sanmıyorum motor kullanmaktan çekiniyor biraz ..

kışı sevmiyorumm :(

kuş misali, sıcak ülkerele mi gitsek yahu motorla :) ne güzel olur :queen:::gazla::::gazla::::gazla::::gazla::::gazla::::gazla::::gazla::

kışı sevmiyorumm :(

kuş misali, sıcak ülkerele mi gitsek yahu motorla :) ne güzel olur :queen:::gazla::::gazla::::gazla::::gazla::::gazla::::gazla::::gazla::
ramazan bi ara arabistan muhabbeti vardı olmadı napsak ne etsek sıcak biyer bulup hep birlikte gidelim sonra yine göçmen kuşlar gibi dönelim yuvaya (yav bizde aç tavuk misali)

Boluda yollar iyice düzeliyor.Ne kadar kaliteli asfalt o kadar sürüş keyfi :) Bu yaz güzel olacak gibi. Ayrıca arabistana gitsek motosiklet üzerinde buharlaşırız heralde kask falan :)

Boluda yollar iyice düzeliyor.Ne kadar kaliteli asfalt o kadar sürüş keyfi :) Bu yaz güzel olacak gibi. Ayrıca arabistana gitsek motosiklet üzerinde buharlaşırız heralde kask falan :)

rüyamda hacca gidiyordum beyazlar içinde onu diyor ramazan abi :)

Bugün motoru yağladım yoğurtladım kapalı yere zorlansakta soktum.Seneye mart yada nisan gibi çıkartırım artık.

bu ne soğuktur böyle... "garajdan çıkmadan"

98np.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar