Arkadaki kimin ?![]()
oktay diye bir arkadaşımın.. ehliyeti yok o yüzden kullanamıyor yoksa kadroya girecek oda![]()
şöyle bi haritaya bakarken dikkatimi çekti. Bolu tarafı öyle bir yer ki, öyle güzel gezilecek yerler var ki. kuzeyi güneyi doğusu batısı. çok iyi yerler var. gezdikçe rapor edin güzel güzel yerler öğrenelim
hayırlı kışlar.
şöyle bi haritaya bakarken dikkatimi çekti. Bolu tarafı öyle bir yer ki, öyle güzel gezilecek yerler var ki. kuzeyi güneyi doğusu batısı. çok iyi yerler var. gezdikçe rapor edin güzel güzel yerler öğrenelim
hayırlı kışlar.
arkadaşa söyle şimdiden alsın Mesut...yaza yetişsin bize....
ramazan bi ara arabistan muhabbeti vardı olmadı napsak ne etsek sıcak biyer bulup hep birlikte gidelim sonra yine göçmen kuşlar gibi dönelim yuvaya (yav bizde aç tavuk misali)kışı sevmiyorumm
kuş misali, sıcak ülkerele mi gitsek yahu motorlane güzel olur :queen:::gazla::::gazla::::gazla::::gazla::::gazla::::gazla::::gazla::
Boluda yollar iyice düzeliyor.Ne kadar kaliteli asfalt o kadar sürüş keyfiBu yaz güzel olacak gibi. Ayrıca arabistana gitsek motosiklet üzerinde buharlaşırız heralde kask falan
![]()
Bugün motoru yağladım yoğurtladım kapalı yere zorlansakta soktum.Seneye mart yada nisan gibi çıkartırım artık.
Hehehe cila o yav![]()