[Bolu - Mt]

Bolu' nun neresindensiniz?

• Kullanılan toplam oy
    157
Gerçektende çok acayip soğuk var bide derler kışın motora binmeyenler tatlı su motorcusudur diye...Hadi Boluda bininde göreyim....

Gerçektende çok acayip soğuk var bide derler kışın motora binmeyenler tatlı su motorcusudur diye...Hadi Boluda bininde göreyim....
samet zehmeride soğuk iğne deliğinden işler derler o hesap sağuk yakıyor ha dün sabah meteorolojiden baktım bizim burası -7,5 di ciddi soğuk var kardeşimde dün sebenden geldi motorla nasıl geldi bilmem.....

Hafta sonu abanta gidecektim ama kar geliyor dediler hava bu günki gibi olursa kros için muhteşem olur valla :) :D

Son düzenleme:
Biz 10 kasımda nallıhandan sabah 6.30 gibi çıktık..hava 0 dereceydi. donmuştuk resmen.. şun an -7'lerden bahsediyorsunuz. Akıl işi değil aman dikkat

Biz 10 kasımda nallıhandan sabah 6.30 gibi çıktık..hava 0 dereceydi. donmuştuk resmen.. şun an -7'lerden bahsediyorsunuz. Akıl işi değil aman dikkat

yav zaten şimdi motora binsem kazık olurum heralde 15 gündür tık yok en son geçen hafta pazar bi 10dk dolaştım hemen yerine çektim binilecek gibi değil sabah arabanın üstünde 1 parmak buz vardı.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:31 ----------

Hafta sonu abanta gidecektim ama kar geliyor dediler hava bu günki gibi olursa kros için muhteşem olur valla :) :D

kar yağsa bu kadar soğuk olmaz enazından hava yumuşar.fakat bu kuru ayaz yokmu o bitiriyor adamı

küçükken yazı beklerdik sokaklarda oynayalım diye..evde tıkıl, atarimiz vardı, o da babamız TV yi verirse.. hadi kışın kar yağardı oynardık kartopu falan..şimdi kar da yok..yağsa bile oynayamıyoruz büyüdük..

oohoo şimdi de büyüdük ama zevkimiz büyüdü. oda yazın oluyor.. la ne yapacaz biz yahu :( kışa alışamadım haaala

küçükken yazı beklerdik sokaklarda oynayalım diye..evde tıkıl, atarimiz vardı, o da babamız TV yi verirse.. hadi kışın kar yağardı oynardık kartopu falan..şimdi kar da yok..yağsa bile oynayamıyoruz büyüdük..

oohoo şimdi de büyüdük ama zevkimiz büyüdü. oda yazın oluyor.. la ne yapacaz biz yahu :( kışa alışamadım haaala

Sorma abi kışın ev iş başka birşey yok.Sıcaklık olarak yine avantajlısınız diyicem ama kar hep edirneden giriş yapıyor :p

bendede şans yok abi ya kar yağdı çıkartayım dedim motoru motoru ısıtırken gaz teli koptu :D nedir bendeki bu şans anlamadım gitti bi türlü :D

1425595_420136054782908_881568350_n.jpg

ama yaptım gaz telini akşama kadar yanlamakla geçti :D abi çok iyi yaa :D hiç gitmesin bu kar :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar