Gerçektende çok acayip soğuk var bide derler kışın motora binmeyenler tatlı su motorcusudur diye...Hadi Boluda bininde göreyim....
samet zehmeride soğuk iğne deliğinden işler derler o hesap sağuk yakıyor ha dün sabah meteorolojiden baktım bizim burası -7,5 di ciddi soğuk var kardeşimde dün sebenden geldi motorla nasıl geldi bilmem.....Gerçektende çok acayip soğuk var bide derler kışın motora binmeyenler tatlı su motorcusudur diye...Hadi Boluda bininde göreyim....
Biz 10 kasımda nallıhandan sabah 6.30 gibi çıktık..hava 0 dereceydi. donmuştuk resmen.. şun an -7'lerden bahsediyorsunuz. Akıl işi değil aman dikkat
Hafta sonu abanta gidecektim ama kar geliyor dediler hava bu günki gibi olursa kros için muhteşem olur valla![]()
![]()
okan sorma hele benimki gibi gelip geçerken gözünün önündeyse yaz bi gelsin durdururmuyum seni diyor insan .....Kar yağsada bitse artık şu soğuk yav :mrgreen: Motorumu özledim :salut:
küçükken yazı beklerdik sokaklarda oynayalım diye..evde tıkıl, atarimiz vardı, o da babamız TV yi verirse.. hadi kışın kar yağardı oynardık kartopu falan..şimdi kar da yok..yağsa bile oynayamıyoruz büyüdük..
oohoo şimdi de büyüdük ama zevkimiz büyüdü. oda yazın oluyor.. la ne yapacaz biz yahukışa alışamadım haaala
bendede şans yok abi ya kar yağdı çıkartayım dedim motoru motoru ısıtırken gaz teli koptunedir bendeki bu şans anlamadım gitti bi türlü
![]()
okan hayırlı olsun... f i çıkar yanla... yeni çila attın nede olsa...
Kış uykusunda abi oServis nasıl yanlıyor mu :mrgreen:
istanbula kar yağmaz... yağsada en fazla 2 saat yağar...Etme abi şimdi bakdım durmuş.Sabahtan beri yağıyordu![]()