Merhaba,
Eski seleye oranla %20 gibi daha konforlu, p*poyu daha rahat ettiren bir durum söz konusu. Diğer yandan, benim gibi sıfırdan bir tadilata girişildiğinde, yeni selenin görüntü anlamında da artıları oluyor. Ben renk değişikliğine gittim, bu sebeple benim için zaruri oldu ancak olmazsa olmaz bir durum da değil doğrusu.
Motorun hayatını kurtaran, - bence - ustaların ustası, gönülden beş yıldızi on puan verdiğim, güzel insan Hüseyin Usta oldu. Bilgileri
http://www.yedimotoshop.com
Kendisine tüm emekleri için ayrı ayrı teşekkür ederim. Gerçek bir motorcu dostu ve bilgili, dürüst, samimi, süper insan. Beni onunla tanıştıran da yine koruma demirleri konusunda marka olmuş Dureis firması oldu. Onlara da çok teşekkür ederim. Boyacım da muhteşem iş çıkardı. Son halinin resimlerini ekliyorum. Bundan sonraki adımlarda uzun yol videolarımı yaptıkça @WingedTyres isimli Youtube kanalıma ekleyeceğim. Bu arada boya bitti, muayeneden de geçtim, bugün notere gidip yeni ruhsat çıkarayım dedim ki ne göreyim, bizim iki teker keçiyi emniyet "4 Tekerlekli" diye işlemiş. Noter "BMW'ye git, bana yazı getir, ancak o zaman yeni ruhsat veririm." dedi. Haydaaaa!!! BMW'yi aradım. "Motor 10 yaşından büyük. Biz o yazıyı veremeyiz, Makine Mühendisleri Odası'na başvurman lazım." dediler. Tüm evrakları, şasi resimlerini, vb MMO'ya yolladım. Bir de bununla uğraşıyorum

Bir maceranın daha sonuna geldik gibi. Burada baştan sona sizinle restorasyon sürecini, başıma gelenleri, zorluklarını, keyifli yanlarını paylaştım. Umarım benim gibi başka deliler bu tip süreçlere başlarken okurlar ve onların ekmeğine bu bilgiler katık olur. Ayağınıza taş değmesin. Kalın sağlıcakla.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:38 ----------
Merhaba,
Noter, "Sizin motosiklet emniyet trafik şube tarafından 4 tekerlek olarak işlenmiş. Düzelttirin öyle gelin." dedikten sonra, Makine Mühendisleri Odası'na ulaştım. Evrakları whatsapp üzerinden kendilerine gönderdim. Benden motosikletin dört taraftan çekilmiş fotoğraflarını ve gerekli belgeleri istediler. Ancak onlar, bayii veya İTÜ (İstanbul Teknik Üniversitesi) iki tekerlekli olan bu motosikletin 4 tekerlekli olmadığını tasdik edebilirmiş

))) Elbette günümüz para dünyası, bu belge için Oda'ya tam 2000 TL para ödemek zorunda kaldım. İki tekerlekli motosikletimin muayeneden geçmiş olması da yeterli değil, motoru Noter'in önüne park etmiş olmam kabul değil...birine 2000 TL bayılacaksın ve onlar söyleyecek. İşin komik tarafı, ben Beylikdüzü'ndeyim; Mühendis Odası Dudullu'da. Adam motoru görmeden bana onay belgesi verdi. Türkiye komedi ülkesi.