Merhaba,
Mevcut tamircim, önceki iki tamirhane görünümlü soyguncuyla yaşadıklarım düşünüldüğünde çok dürüst çalışan, sözünün eri, işini de iyi bilen bir yer çıktı. Kendisinden, şimdiye kadarki çalışmaları için çok memnun olduğumu belirtmem gerekir. Beni hiç yanlış yönlendirmedi, söylediğini yaptı. Bir müşteri olarak kendimi kazıklanıyor gibi hissetmedim. Boyacıyı tamircim önerdi. TUAÇ MOTO BOYA olarak Sakaraya'da yerleşik bir boyahane. Boyacı çok detaycı, aşırı temiz iş yapan, takıntılı seviyesinde yaptığı işe özen gösteren bir usta çıktı. Benimle sürekli bilgi paylaştı, fotoğraf gönderdi, yorum istedi, yönlendirdi. Kullandığı boya kodlarını, boya markasını, alış faturasını, desenleri oluştururken kullandığı maskeleme bantlarının marka ve fiyatlarını bile bana söyledi. İşinde çok iyi bir usta, gerçek anlamda bir usta. Ödediğim her kuruş helal olsun. Hem tamirhane ustam hem de boyacım dört dörtlük çıktı. Öncesinde (burada paylaştığım bilgilerde de görebileceğiniz üzere) çok kazık yedim. Şu anda seleyi yeniden kaplattırıyorum. Konfor sele haline geliyor. Döşemenin ip kısımlarını motorun renklerinde kullanıyoruz. Bir BMW logosu nakışı ekleniyor. Biraz daha işimiz kaldı, sonrasında umarım güzel bir sonuca ulaşacağım.