Kocaeli İl Temsilcisi
Enes kardeşim,hani şu televizyondaki megane reklamı gibi,kapatın ışıkları kaldırın özel efektleri,diyesim geldi breton için
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:14 ----------
İrfan cığım isim vermiyeyim.o kişi kendini bilir.Apaçiliğin başka kulvar olduğunu biliyorum ancak bazı çok bilenler bunu bilmiyorlar.Bu çok bilenlerinde klavyesi kuvetli maşallahŞimdi sabaha kadar yazışmayalım bu abilerle
![]()
aynen meseleyi çözmüş bulunmaktayım ilhami abim :cherry: doğru dersin herkez ve özellikle meraklı arkadaşlar bir şeyler yapmaya çalışıyorlar bu çok güzel bir şey aynı sen ben ve diğer arızalar gibin :cherry: (mecazen)
arada klavyenin ardına gizlenip kelime dağarcığı sağlam olan eline tornavida almaktan aciz insanlarda olup olmadık eleştirilerde bulununca (sözüm meclisten dışarı) insan tuhaf olmuyor değil hani
lakin burası mt dir be agam 10 kişiden 9 u boş değildir burada en azından ben böyle hissediyorum ve görüyorum , herkez ektiğini biçer ...amacımız bir şeyler öğrenmek ve bildiğimizi de paylaşmaktır