Son düzenleme:
benim başıma geldi bursada oturuyorum yıldırımdaki servisimide götürebilirim inanmayan varsa sordum servisime neden diye oda bana modelinden dedi
dostum valla ben sadece alacak olanlara başına gelebilecek olası sorunları söyledim ama benden tavsiye bir kolpa çin motoru kullanıcısı olarak almayın derim yazık olur bu motorların ömrü kullan at çin işi çakmaklar gibi 2 sene fazla deil bunun sıfırı 3000.ytl ile 4000 ytl arası buna bu parayı vereceginize gidin marka birşey alın.....bu arada egsoz degiştirdim demişsin para verdinmi yoksa garantidenmi benim egsozda patladı bom
![]()
arkadaşlar siz türkiyedensiniz ve çin malı motorun bir seneden beri kullanıyorsunuz ve saglam diyorsunuz sizin makinalar kaç kmde benim çin 10000 kmde ama bende narin kullandım çinimiöyle çukur felan yok birde 2 saat önce bir tümsekten geçtim amosör patlatı galiba
ama yukarıda yazdıgım şeylere bakınca sorunun sadece bende oldugunu görüyorum ve aklıma bir tek şey geliyor acaba fabrika hatalımı ve ben bütün bakımlarını servise yaptırdım kendim hiç ugraşmadım bir tek sigortasını degiştirdim okadar birde servis bana egsoz 75 ytl dedi ama garantiden dedi bu adam beni kazıklıyormu ne :S
Bisancılar nerde acaba, Yokmu nerdeler arkadaşlarım
Kolpadan 7 ay önce aldığım Senatörü Kuşadasının saçma sapan tarla gibi yollarında kullanıyorum. 4000 de yeni kayış takmaktan başka bir derdi olmadı.
Daha yumuşak süspansiyonları olan dual-purpose yada enduro gibi birşey Kuşadasının tarlalarında daha konforlu olurdu ama Senatör sonuçta şehir içi kullanımı için üretilmiş ekonomik bir scooter.
Kolpanın yapıştırdığı Yamaha stickerları yüzünden Senatörü herkes Yamaha sanıyor. Hatta 2 gün önce otoparkta başka bir Senatörlü vardı. "Nasıl memnun musun" dedim. "Şimdilik bir şikayetim yok ama acemiliğimi atayım seninki gibi daha göserişli bir Yamaha yada Burgman alacağım" dedi :queen:
burgmandaki konforun hiç birinde olmıcağı kesin ama asfalttan çıkınca burgman üstünde olduğun için ağlamaya başlıyosun...
arkadaşlar çok fena nazara geldi benim kızım.
dün gece saat 23:30 da okmeydanı tarafında ıslak zemin kurbanı olduk.
sanki yere sabun dökmüşlercesine kaymaya başladık. malum yokuş olduğu için frene ne kadar basarsak basalım kızım durmadı ve altımdan gitti. :queen:
2 taklanın ardından 25 metre ileride yan yatmış bir şekilde duruyordu.
o arada bende park halindeki beyaz bir kartalın altına girdim. sağolsun komşular yetişip çıkardılar beni. aldığım mont gerçekten işe yaradı yoksa ciddi ciddi yaralanmıştım. şu an sadece morarık ve eziklerden başka birşey yok.
ama kızımın durumu ciddi. son ve sağı derin çizik içinde. böyle güzel motor yok gerçekten. başka bir motor olsa kırılırdı mutlakar:
yarın bir güzel çizikleri kapattıkmı iş tamamdır.
ama büyük ders oldu. kaza için hız yapmaya gerek yokmuş :bounce:
ooo Özkanbeylerde burdalarmış, Nerelerdeydin yahu 4 tekere iyi alışmışsın sen baksana sesin çıkmıyor,
Bisanımı sattım kardeş ben Suzuuuukiii Gs 500 deyim![]()
Vay Murat'ım hayırlı olsun.Çıtayı yükselttin demek.Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.Aman dikkat fazla uçma.Biz 4 tekerlekli eşeğe binmeye devam edelim.Sizde vızır vızır geçin yanımızdan.Ama aynalara dikkat ediyorum motosiklet gördümü hemen yer açıyorum.:rendeer:
kolpa arkadaşlara burgman burgman deyip artistlik yapma daha düne kadar bisan tepesinden inmiyor motorum motorum diyordun![]()
biraz kendimi toplıyım dl650 alıncada burgmancılara artislik yaparım![]()