Ya arkadaşlar bu yedek parça işi bana kafayı yediriyor, zincir balata rulman gibi nispeten standart parçalar nerden temin edebilirim hesaplı olarak? Ayrıca jant telleri için 40 tl çok geldi bana, başka sitelerde başka motorların tel takımları 10 tl, sizce de 40 fazla değil mi? Nerden bulabilirim hesaplı? Ucuza bulmak istiyorum çünkü masrafım çok olacak zaten üstüne kazık yemek istemiyorum.
Bu arada evet motorumu elden geçireceğim sanırım şimdilik fiyat çıkarıyorum, bu motoru bu halde satmak zor ayrıca üstüne 535 gibi bi motor alacak fark koymam daha zor öğrenciyim sonuçta ufak ufak elden geçirip yenilemek daha hesaplı olacak gibi duruyor. Çin min işçiliğime güveniyorum adam edebilirim sanırım
Ayrıca motor toplamak elden geçirmek hep hayalimdi, japonlara girmeden çinde pratik yapmış olurum işte 
Bu arada evet motorumu elden geçireceğim sanırım şimdilik fiyat çıkarıyorum, bu motoru bu halde satmak zor ayrıca üstüne 535 gibi bi motor alacak fark koymam daha zor öğrenciyim sonuçta ufak ufak elden geçirip yenilemek daha hesaplı olacak gibi duruyor. Çin min işçiliğime güveniyorum adam edebilirim sanırım