Bisan Bisan Roadstar 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

İyi günler arkadaşlar, Pazartesi günü roadstarımı almış bulunuyorum 2008 15,000 km de. Bazı sıkıntılarım var boyum uzun olmamasına rağmen (1,74) ayaklıklar biraz geride gibi geldi. Daha ileri alma, ayarlama şansımız var mı? Yada böyle bir değişiklik yapan.

Arkadaşlar Ankara'da 2014 de sandıktan çıkan hala 0km duran bir roadster var 2006 model. 8Bin tl istenmekte ama nerdeyse 11 yıldır ( 9Yıl Sandıkta yatmış) bir motorda ileriye dönük ne arzalar çıkabilir. Sonuçta bayi çalışıtırp vercek ama ileriye dönük sıkıntı çıkabilir mi birde fiyat fazla geldi bana sizce ne yapmalıyım? Yoksa Üstüne 5 daha ekleyip 2016 model 0 Gv250 Mi almalıyım?

Son düzenleme:
Herkese merhaba, Ben İstanbul Anadolu Yakasında ikamet ediyorum. İlk defa motorsiklet alacağım, niyetlendim ve bütçeme uygun bir roadstar buldum fakat çevremde motorsikletten anlayan bir insan evladı bile yok. Ustası kimdir nereden bulunur bilmem. Kartal civarında ikamet eden üyelerden yardım edebilecek fikir verebilecek var mı acaba? Dert tasa sahibi olmayalım istiyorum. Şimdiden teşekkürler hepinize.

Herkese merhaba, Ben İstanbul Anadolu Yakasında ikamet ediyorum. İlk defa motorsiklet alacağım, niyetlendim ve bütçeme uygun bir roadstar buldum fakat çevremde motorsikletten anlayan bir insan evladı bile yok. Ustası kimdir nereden bulunur bilmem. Kartal civarında ikamet eden üyelerden yardım edebilecek fikir verebilecek var mı acaba? Dert tasa sahibi olmayalım istiyorum. Şimdiden teşekkürler hepinize.

Rks servislerine git, keeway landcruiser ve supershadow 250'ler de karbüratörlü v motordu, anlamaları lazım.

merhaba. 2007 model roadstar 250 sahibiyim. başta krank olmak üzere komple rektefiye yapılacak. hangi parçaları temin etmem gerekiyor? neler değişir, toplam ne kadar tutar?

bilgili birisi yazarsa memnun olurum.

Merhabalar bende yeni katıldım foruma üç dört senedir aktif olarak chopper kullanıyorum bu sezonda kendime bisan roadstar 250 topladım baştan sona kadar keyif verici olacak yanlız renk konusunda kararsızım parlament mavisi düşünüyorum veya sarı renk

Arkadaşlar merhaba motosikletimde heybe çanta var ama düzgün şekilde bağlanmamış sabitlenmemiş. Bu yüzden viraj dönerken falan tekere sürtme yapıyor. Hatta zincirin üstündeki koruma demirini kırdı çanta. Bende hem kendimi korumak hemde çantalar daha fazla aşınmasın tekere sürtmesin diye çanta demiri taktırmak istiyorum.
http://www.aydinkardesler.org/hyosung-gv-250-yan-heybe-demiri-pmu1952
bu şekilde bir ürün düşünüyorum ama tavsiye edeceğiniz bir ürün var mı yada nerden temin edebilirim
kendim sanayi de yaptırsam daha mı iyi olur

Selamlar arkadaşlar bana roadstar ön jant lazım acaba nerden bulabilirim 2.el arıyorum

Arkadaşlar hortlasin buralar biraz. 2009 bir roadstar aldım dün. Bana yan kapakları lazım. Bir de motor rölanti ve hava ayarı yapılan vidaları bulamadım. Bakınıyorum.yardimci olabilir misiniz?

ots

https://www.motoonline.com.tr/marka-model/bisan/250-roadstar-250cc/fren-kampana-balata/fren-balata-545/

Arkadaşlar s.a. bende bir çılgınlık yapıp Bisan roadstar aldım yavaş yavaş toparlamak istiyorum şuan için bana karbüratör lazım bı sitede 1100 TL gibi acayip bı fiyat var sağda solda cikmalari var 300-400 TL arası neyse asıl soruma geleyim buna virago 250 karbüratörü bulsak uyar mı olur mu uygun fiyatlı sıfır karbüratör nerden bulabilirim saygılar 😊

Arkadaşlar s.a. bende bir çılgınlık yapıp Bisan roadstar aldım yavaş yavaş toparlamak istiyorum şuan için bana karbüratör lazım bı sitede 1100 TL gibi acayip bı fiyat var sağda solda cikmalari var 300-400 TL arası neyse asıl soruma geleyim buna virago 250 karbüratörü bulsak uyar mı olur mu uygun fiyatlı sıfır karbüratör nerden bulabilirim saygılar

karbüratör kolay kolay bozulan bir parça değildir. neden değiştirmek istiyorsunuz? bakımı yapılır, gerekirse diyaframı oringleri yenilenir, pirinç parçalar parlatılır toplanır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar