kişiye özel başlıklar açılamaz diye bir kural vardı o yüzden kilitendi galiba....
derin kişilerin arkasından topaç açılamaz:queen:
değdi artık...:salut: ben bu totoşu bugünler için büyütmedim...
hepimiz mete_han'ız...
][/U][/B]
helal olsun ...işte gerçekler ....bir bisan sahibinin ağzından realite....o ki cebren ve hile ile rodsıtar aldırılmış mutsuz ve yalnız...:cherry:
yürü be ömerim...hatta koş...uzanalım gerçeklere kararlı adımlarla....yürüyelimmm arkadaşlar...:rendeer:
biz polyanna değiliz olmayız....
manifestomuz şudur....
rodsıtar bir taş arabasıdır...traktördür....:queen:
5 te evdeydim....marmara ereğlisinde sahilde bira keyfi yaptık 3 e kadar....[/QUOTE]
Öncelikle kimse bana zorla aldırmadı, ancak fikir alışverişi yapıldı, gidildi, konuşuldu, ama vurgulamakta fayda var ki nihai kararı ben verdim..yine söyleyeceğim başka herhangi bir motosikletle karşılaştırmadan roadsterım sorunsuz çalışıyor, güzel bir görüntüsü var,yakıtı iyi, sesi iyi, ama neticede o bir çinli,yani taklit bir ürün, fikri ve sinai haklar'a kuvvetle muhtemelen muhalif bir mamül..gerçekçi olduğum nokta paramızın az olduğu, fakir olduğumuz ve mecburiyetten bindiğimizdir..ileride alırsam arkasında milyon dolarlık arge çalışmaları olan bir alman, bir japon hayatta uğramam çin mahallesine..o zaman bile çinliler kötüdür demem, çünkü o zaman bile karşılaştırma hatası yapmış olacağımdan benim motosikletim daha iyidir veya daha kötüdür demem.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:27 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:19 PM ----------
Motordan memnun olmayan yok ama tatminsizlik yaşayanlar var

Murat 124 parası veripte Ferrari F 50 komforu ve hızı bekleyen var mesela
abi ne kadar para harcadığım belli, onun dışında bir şey beklemiyorum, motosikleti öve öve göklere çıkaranlar sizlersiniz, bense bu kadar iltifatı hak etmiyor diyorum, sizin yergilerinize maruz kalıyorum, savaş abi bana küsüyor. dikkat ettiyseniz bu foruma normalde ben yazı falan yazmıyorum..ayrıca süleyman her hafta istanbula giden ve orada gitmediği yer kalmayan kişi benim..önceki roadstatımı sattım 9500'de, bunu da aldım alalı 2000 km yapmışım.kısaca motosikletin hudutlarını gördüğün gibi zorlayan benim..bu kadar zamandan ve km'den sonra param varsa sanırım bir japona veya yüksek CC alete terfi etmeyi hak etmedim mi sence? toparlarsak; murat 124'ten murat 124 olmasını bekleyen kişiyim,sınırları belli, çapı belli, onu zorlayan benim, ama ona ferrari ol demiyorum sadece kendini bil diyorum..hepsi bu..