Biraz geç oldu ama sonunda geldim işte

Arkadaşlar merhaba.. Ben de yeni bir motosiklet kullanıcı adayı olarak aranızdayım.. 2 günlük bir eğitimden sonra hala motor alamamış biri olarak non kararım F650.. Ne dersiniz..

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
F650 küçük kalır, hayabusa felan al sen. :queen:

Hoşgeldin arkadaşım.:rendeer:

Almam lazım

Valla herkes farklı konuşuyor.. Ama çok beğendim yahu.. Almam lazım..

üncelikle aramıza hoşgeldin eyer kendine güvenin varsa tercih senin ama eytim şart saygılar.

hoş geldinn. bilinçli kullanırım diorsan. neden f650 olmasın . sonradan keşke demektense...

aramıza hoş geldin ama hemen ayrılacaksın ilk motorunu 650cc alırsan haberin olsun yarın konuyu tekrar açta enine boyuna konuşalım belki tekrar hayata döndürürüz seni

Motosikleti
Forza250-cygnusL
2 günlük eğitim hayabusaya bile yeter... Şimdiden hayırlısı olsun ne diyelim.....

sen onu bunu şunu bırak al 600rr keyfine bak :pşaka bi yana başlangıç için büyük deilmi :cyclopsan

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar merhaba.. Ben de yeni bir motosiklet kullanıcı adayı olarak aranızdayım.. 2 günlük bir eğitimden sonra hala motor alamamış biri olarak non kararım F650.. Ne dersiniz..

direk trafiği çıkacam demiyosan al,sakin yerlerde alıştır kendini biraz,özellikle durma antremanı yap derim :) kendini hazır hissedene kadar canını çıkar motorun.....

hocam bence ilk motor olarak biraz büyük ama yine de seçim senin ben olsam hyo gt250 alıp bi naked ile başlardım sonra alırsın bmwyi.evet güzel motor ama yürümeyi öğrenmeden koşulmaz ne kadar eğitim alsanda trafikte tecrübe ayrı birşey.özellikle istanbul ayrı tecrübe lazım

Valla dostum bence hayalindeki motor ilk motorun olmasın,hayalin uzun sürmesi açısından söylüyorum. İlk önce acemiliğini baska bir motorla at sonra hayallerini gerçekleştir derim...

aramıza hoşgeldin...yeni başlayanlar (2 günlük egitim) için daha küçük cc tercih edilmesinden yanayım , doğrusuda olacagından eminim..tecrübe çok önemli , sonuçta 2 teker ,hata affetmez ..şimdiden hayırlı olsun ..

hoşgeldin kardeş motor zevk işi aleti beğenince gerisinin bi önemi kalmıyo

Var ya.. Kafayı yemezsem iyi.. Motora binmeden sıyırdı diyecekler.. Hiç bu kadar kararsız kalacağımı tahmin etmezdim.. F650 değilse Başlangıç için ne o zaman..

Bir de diyorum ki.. Bire bir eğitim alayım tekrar.. Şöyle günde 2 saatten dört gün süreyle.. İyi olur herhalde..

Son düzenleme:
hayatında ilk defa motor sürecek birinin 3-5 saat ders alarak 650cclik motorara binebilmesi için olağan üstü bir tecrübe gerektirir kanımca. başlangıç için 2.el piyasası olan bir japonla ybr 125-cbf 150 gibi motorlar bence uygun olur saygılar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar