...BİR ZAMANLARIN MOBİLETÇİSİ METE HAN...NEREDEN NEREYE...

abi 1milyarı peşin bayıldım...12 ay 223 ytl taksit...esas bana yardım kampanyası düzenleseler ya...

liberty 200 en güzel seçim...güzel günlerde kazasız belasız kullan inşallah... :cat:

metahancım hayırlı uğurlu olsun kardeşim ben kimim diye düşünürsün sen şim çok nadir yazıyorum siteye gürkan ben hatırlarmısın bilemiyorum. :p motorun gayet güzel yakışmıssınız valla birbirinize :mrgreen:

Motosikleti
Su Motoru
mete_han, hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız güzel günlerde kullanman dileğiyle :) ...

lan fedoş senin başka işin gücün yokmu...niye kaşıyon yaramı... :salut:

ama bir laf var ya...NE OLDUM DEMİYCEN NE OLACAĞIM DİYCEN...

bir başarısızlık ve çöküş öyküsü bu....

Süper Moderatör (BBRR)
bir başarısızlık ve çöküş öyküsü bu....
ne çabuk pes ettik hayatta dik inişler sert tırmanışlar var öle koyvermek hiç ama hiç yok dahada iyisini alırsın merak etme :cat: :king: :rendeer:

Metehan hep ağlıyosun ama para sende galiba, bizi mi yiyon ne ? :queen:

Metehan Abi, hayırlı uğurlu olsun. Kazasız sürüşler dilerim. Seni Karasu'ya bekliyorum :cat:

bak fedoş ortalığı karıştırdın...milletin aklı karıştı....

SEVGİLİ NEVTANCIM MOTORUMU ALDIM 2GÜN SONRA GERİ İADE ETTİM...SAĞOL YİNEDE MESAJIN İÇİN...BUNDAN SONRADA MOBİLETİ BİLE ARARIM VALLA....

salihim gürelim sağol ama...3 ün 1 i dışında hayattan beklentim kalmadı...

mete_han hayırlı olsun kardeş kazasız sürüşler dilerim ha bide senetlerini kolay ödemeni :cat:

Metehanin motor gitti ama can sagolsun, saglik olsun gerisi olur, saglik olmasin herseyin olsa ne olur!!!!Kardes yazdigin mektuptan memnun degilsen, yirt o kagidi yeniden basla temiz bir kagida ayni noktaya ulasman daha kolay olur :rendeer: MOTOSIKLET.NET SENI SEVIYOR...

stratejicim aşkım iade ettim canımcım.....cvp vermesem kendimi rahatsız hissediyorum...hem ickde motoru sattım deyip hemde motorum var olmuyor...

ah federal oydum seni yarın lan.... :pl:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
metecim olmayacak duaya 40 e amin diyelim senin için bakarsın gökten 2 tekerlekli bi şeyler düşer :queen: :queen:

hadiyin arkadaşlar mete için 40 kere amin :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar