...BİR ZAMANLARIN MOBİLETÇİSİ METE HAN...NEREDEN NEREYE...

liberty 200

sevgili metehan birader,
bazen hayatta insanların önüne güzel fırsatlar çıkar, sende bu fırsatı çok iyi değerlendirdin. Yolun ve farın hep açık olsun. Güle güle kullan.
Kaliteyi ucuza almak biz satınalmacıların politikasıdır. Sevgili anacığın seni şanslı doğurmuş.
Sevgiler
Rıdvan :cat:

metehaaaaaaaan çok züper vallllaaaaa çok züperrrrrr.çıldıracam sevincimden inanki.çok sevindim canım kardeşim.sen bitanesin.bravo sana :queen: :queen: :flower:

hayırlı ve uğurlu olsun.Allah kazasız belasız doyasıya kullanmak nasip etsin yeni motorunu.umarım sizin bebecik te bir gün büyürde babası gibi bi motor sevdalısı olur. :rendeer:
:bestmt:

abi hayırlı uğurlu olsun..
Kazasız belasız kullan işalla..
Ya bu kutlama sanki dua okuomuş gibi oldu ama idare edin artıkın :cherry:

tbr

metehan dostumuz
motoruna iyi günlerde binmen dileğiyle

güle güle kullan emi....

Mete_han;

Ağladın, sızladın ... borcum var ... ödeme zorunluluğum ... şirket iflas, ... iyi numara bu arada.

Zaten Kerpe'de paletlerime de teşekkür borcunu ödemedin daha. ...ciğim, ...cığım götürüyorsun işi.

AT BİNENİN, KILIÇ KUŞANANIN.
Tebrik ediyorum seni, hayırlı olsun motorun.

Geçen cuma İstanbul'daydım ve zaman yetmedi sana uğramayı düşünüyordum. Bir de çay borcun olacaktı. Kısmet gezilerden birine.

Sevgili Mete'ciğim;
İnan çok sevindim. Yağmur'u benim için de kucakla. Kimbilir ne kadar sevimlidir. 3 oğlum var ve kız çocuğu kelimesini duyunca o sevgiyi Allah ömür verirse ve nasip ederse torunlardan tadacağız inşallah.

Mete_han; dostum motor çok güzel güle güle kullan , inşallah benzin sorunun da çözülür...

mete_han, hayırlı olsun, çok da yakışmış... kazasız belasız sürüşler dilerim.
dediğin gibi buna bakan çok olur bi nazar boncuğu falan bişeyler ayarla...

bağlamacı meteeeee

Mete canım benım hayırlı uğurlu olsun güleeee güleeeeeeeee :D kullan canımcım
düzgün bin motoruna değerini bile kaza maza yapma Allah korusun düzgün binmezsen topuklarına sıkarım ....
UGH !!! ULU MANİTU

Mete_Han moturun hayırlı ugurlu olsun. iyi günlerde, kazasız belasız sürüşler.

Yani yakışmış ne diyeyimki :cat:
Güle güle iyi günlerde ve kazasız belasız kullanman dileğiyle :thumleft:

hayırlı olsun abi kazasız belasız kullan allah daha iyisini nasip eylesin :thumleft: :king:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mete_han hayırlı uğurlu :flower: olsun kazasız belasız iyi günlerde kullanmanı dilerim :rendeer:
eh artık :santa: bir izmir çıkartması yaparsın hazır yeni motorda varken :wiinkk:

iyi günlerde kullanmanı dilerim. :king:

vay izmirin gülü stella ve pendiğin gülü mesaj atmışlar....amanda aman kıyamam ben size tatlı şeyler...yav siz mesaj attınız ya teşekkür ederim...hani beklemiyor değilim...diğerlerini boşverin...sizler çiçeksiniz onlar böcek... :rendeer:

ulan iki dakikada tüm siteyi sattım valla...yazıklar olsun bana...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Abi hayırlı hatırlı olsun motorun Allah kazadan beladan uzak tutsun ahh bide taksitlerini tez zamanda ödemeyi nasip etsin Allah cümlemize....amin.. . :rendeer: :king:

Bu arada dizlerini üstüne çöüpte mötörünü gösterdiğin resmin züper... :thumleft:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar