...BİR ZAMANLARIN MOBİLETÇİSİ METE HAN...NEREDEN NEREYE...

Moderatör (forrap)
Beyler adam motoru aldı sonra geri vermek zorunda kaldı yani sayfanın başındaki motor maalesef artık metehanın değil :pale:

Evet beyler ya neden acaba bu karışıklık , buna kim sebep se çıksın ortaya :queen: :queen:

federal seni allaha havale ediyorum arkadaşım...allah müstehakkını versin kardeşim senin.... :farao:

Moderatör (forrap)
federal, abi ne adamsın yaw :p gene başlıyoz :cherry: bu başlık senin sayende bi kaç yüz sayfa olcak :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
vay izmirin gülü stella ve pendiğin gülü mesaj atmışlar....amanda aman kıyamam ben size tatlı şeyler...yav siz mesaj attınız ya teşekkür ederim...hani beklemiyor değilim...diğerlerini boşverin...sizler çiçeksiniz onlar böcek... :rendeer:

ulan iki dakikada tüm siteyi sattım valla...yazıklar olsun bana...

Satma huyun kanında var olum....Ta ilk girdiğindede satıyomuşsun...:queen: :queen: :queen: :queen:

Hani senin bi lafın var ya o geldi aklıma....:queen: :queen: :queen:
Kukuriku.....Kumru gibi ötüyodun ya...:queen: :queen:

muhahha satıcı herif alp iyi yakalamışsın bu konuyu puhahaha :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Can sıkıntısından eskileri deşiyom işte....:p

Hayırlı olsun, kazasız belasız, CBF'de iyiydi ama?

(-hort!
-Hort mu ?
- evet ?
- Seni anlamıyorum ?
- Kola içermisin ?)

Beyler adam motoru aldı sonra geri vermek zorunda kaldı yani sayfanın başındaki motor maalesef artık metehanın değil :pale:

yıl 2007, bu film hala tekrarlanıyor.:p
kaskla metroya talim etsin yavru panda :queen:

yıl 2007, bu film hala tekrarlanıyor.:p
kaskla metroya talim etsin yavru panda :queen:

Demedi demeyin bu gene kaskla metroda dolaşırken bunu ilginç bir tür diye hayvanat bahçesine kapayacaklar artık fındık,fıstık atarız arada gider :queen: :queen:

Mete Han'dan Satılık 1000 Km CBF 150...3400 YTL

--------------------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar merhaba...Öncelikle üzgün ve süzgünüm...canım motorumu daha 2 saat önce 1000 bakımına götürdüm...bana sanki konuşuyor yav...diyorku ey sahip bana nasıl kıyarsın...bir aşk bu vallahi...Şimdi diycenizki hayrola motorola mete handro...abi anlatayım...

Biz ev alırken biraz dolandırıldık...8 yıl devam eden davamız aleyhimize sonuçlandı...Daha doğrusu 12 daire birden konu komşu hatta mahallemizdeki bayağı bir şakiri Sivaslı :farao: müteahhit dolandırdı...Kaba İnşaat ev almıştık...sonra toprak sahibi aleyhimize işgaliye davası açtı kazandı...dava sonuçlandı...Bu arada müteahhit iflas ettim ayağına yattı...noter satış sözleşmesinde iki kelime yok diye kaybettik davayı...o iki kelimede "TAPUYA ŞERH"...koydurma kelimesiymiş...tabi biz keklendik...Müteahhit hepimizi dolandırdı...sonra iflas ettim dedi...toprak sahibide davayı kazanınca bizim para vermemiz kesinleşti belli bir miktarda...yine mal sahibi insaflı çıktı vs.vs...bu arada yine karşı avukata para vermemiz falan durumları oluştu...10.000-12.000 ytl civarı...pedere takviye bazında...olaya el atmam lazım...bu nedenlerle motorumu satmak zorundayım...sağdan soldan toparlamaya çalışıyoz işte...

istediğim rakam 3400 ytl...artık zamda işimize yaradı hani...:p...

motor 1005 km de...

siyah...

koruma demiri var...

bu kuryelerde olan elcikler var ya ondan var...

yan ayak taktırdım...

branda hediyem olsun...su geçirmez adam gibi bişey...

bu kadar....kask mask veremem...kusura bakmasın kimse...şimdi sahibinden .com ada ilan vericem...ama motoru aldığınızda km 1100 mü olur...1200 mü olur orasını bilmem...çünkü geziniyom...:p

haydi hayırlısı bakalım...bundan sonrada motor alamayacağım orası malum....:salut:

iletişim

537 335 22 33...Mete Han....İşyerim Maçkada ....gel gör...

ciddi olmayanlar aramasın...lakayıt tipler olursa küfrederim...:p abi motor kaç basıyo diye arayan olursa girişirim...:queen:

kazası mazası yok çok şükür...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Aynen o üstüne bastın.....:p

Geçmişle pek fark yok dimi?...Şaşırtıcı....:queen:

Demedi demeyin bu gene kaskla metroda dolaşırken bunu ilginç bir tür diye hayvanat bahçesine kapayacaklar artık fındık,fıstık atarız arada gider :queen: :queen:

yazıktır yaaa
kıyamam pandoşa :salut:

3-5 kişi toplanıp, böyle bişey alalım metoya :queen:
hem sever hediyeyi, beleşi :queen:
alp hocam, bbday hocam bi el atalım mevzuya :p

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Gültekin;601767' Alıntı:
yazıktır yaaa
kıyamam pandoşa :salut:

3-5 kişi toplanıp, böyle bişey alalım metoya :queen:
hem sever hediyeyi, beleşi :queen:
alp hocam, bbday hocam bi el atalım mevzuya :p

Valla meteyi bilmemde bu motora dishy takılır şimdi... bana verin diye...:queen:

la siz supersiniz,sirf polemik icin 2 yillik konuyu hortlatmisiniz :)
birazdan basrol kahramanimiz duser buraya.

@alp_tunay
evet dishy pembeyi sever ama oraya pembe bi TA koysaniz iste o zaman biter.

Not:bir cisim yaklasmakta.evet evet gorebiliyorum evet pro bu .elinde bi anahtar var,acaba ne icin ? Anladiniz siz :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar