gultekin abi bu la lan anlaminda degil.benim gunluk hayatta sik kullandigim bu unlem.
ama yanlis anlasildiysam ozur dilerim.
estağfurullah.
mümkünse kullanmayalım. :cat:
sağol.
gultekin abi bu la lan anlaminda degil.benim gunluk hayatta sik kullandigim bu unlem.
ama yanlis anlasildiysam ozur dilerim.
estağfurullah.
mümkünse kullanmayalım. :cat:
sağol.
Gültekin;601767' Alıntı:
o ayuu beleşi sever haklısında bu motosikleti ona alırsak motosiklete haksızlık etmiş oluruz ben 2 aydır cıbıfa yazık o kadar ağırlığı taşıyor diyorken kalkıpda bunu alırsak çok üzülürüm çin çonda olsa bu motosiklete büyük kötülüğü yapamam kutup ayusu gitsin gelsin metroyla işi ne hem kaskda takar arada
valla alpino kıldiken bdayday kankalar yine coşmuşlar...şimdi farkettim...
kaç yıldır bi dikiş tutturamadık bu alemde beyler be...anasını satayım ben bu kaderin...meslek yok kariyer yok...lanet olsun beyav...bi iç rahatlığıyla motoruma binemedim...abi mesleğin olcak veya ana babandan daire bina tükkan bşey kalacak...çalışarak bi halt olmuyo...
kaç yıldır bi dikiş tutturamadık bu alemde beyler be...anasını satayım ben bu kaderin...meslek yok kariyer yok...lanet olsun beyav...bi iç rahatlığıyla motoruma binemedim...abi mesleğin olcak veya ana babandan daire bina tükkan bşey kalacak...çalışarak bi halt olmuyo...
Bu gün havası yok...Kesin motora bişey oldu....Söyleyemiyor....![]()
sen olsan soylermisin,hemde tam motoru satmak uzereyken![]()
![]()
![]()
. Sonra degeri duser.
isterim mete han abi cibif'tan sonra soyle 600'luk bi racing alir.o zaman cok merak ediyom mete han abiden nasil kacarsiniz :queen: :queen: :queen: :queen:
![]()
![]()
. Sonra degeri duser.
isterim mete han abi cibif'tan sonra soyle 600'luk bi racing alir.o zaman cok merak ediyom mete han abiden nasil kacarsiniz :queen: :queen: :queen: :queen:
Meslek dersen bende de tam yok....Her ne kadar piyasa tecrübem varsa da...
Babamdan 13 yaşımdan beri para almadım kanka....Bişey de kalmadı daha...Ama senin kadar umutsuz konuşmadık lo.....Akşam akşam yırttın bizi.....:salut: :salut: :salut: :salut: :salut:
"havamda değilem." "mene bulaşman" ayakları...![]()
iyi...
bulaşmayız...:bounce:
Bu gün havası yok...Kesin motora bişey oldu....Söyleyemiyor....![]()
Kanka ben alamadım sen aldın diye sevindik. Sen de sattın çok üzüldük ya. Ben de meslek sahibi olmak için uğraşıyorum. Umarım kendi paramla alırım ilerde motorumu![]()
Öptüm mucuk![]()
Metehan takma bunlar da geçer, ben sana tutunamayanların romanını yazarım abicim. Yalnız değilsin anlayacağın. Yaş ilerledikçe takmamaya başlıyosun. (Ne kadar takamıyosun o ayrı tabii)
Giden mal olsun yerine gelir diyecem ama bu konuda ben de umutsuz vakayım. Borcun birini bitiriyom, başkası çıkıyo, üstelik çoğu da başkalarından bana kalan borçlar. Ama inat ettim satmayacam motoru, daha onun da borcu var ziraa...
Bu arada geyik ayağına konuyu da el birliği ile hortlatmışsınız ya helal size arkadaşlar. ben de tuttum bi ucundan.:mrgreen:
![]()
![]()
. Sonra degeri duser.
o 600 'lük alsın ben başörtüyle metroda dolaşmassam adam değilim :queen:
yoh artık deve...ben kimmm 600 lük makina kimm...:queen:
hayırlı olsun kardesim...
Ayıpmı ya mobilete binmek.
Gençliğimde mobiletimle İzmirden Bodruma ve Marmarise gitmişliğim vardır.
Yıl 85-86-87,hem serhoş,hem gece,hem iki kişi.:silent: