...BİR ZAMANLARIN MOBİLETÇİSİ METE HAN...NEREDEN NEREYE...

Gültekin;601767' Alıntı:
yazıktır yaaa
kıyamam pandoşa :salut:

3-5 kişi toplanıp, böyle bişey alalım metoya :queen:
hem sever hediyeyi, beleşi :queen:
alp hocam, bbday hocam bi el atalım mevzuya :p

o ayuu beleşi sever haklısında bu motosikleti ona alırsak motosiklete haksızlık etmiş oluruz ben 2 aydır cıbıfa yazık o kadar ağırlığı taşıyor diyorken kalkıpda bunu alırsak çok üzülürüm çin çonda olsa bu motosiklete büyük kötülüğü yapamam kutup ayusu gitsin gelsin metroyla işi ne hem kaskda takar arada

Motosikleti
Forza250-cygnusL
o ayuu beleşi sever haklısında bu motosikleti ona alırsak motosiklete haksızlık etmiş oluruz ben 2 aydır cıbıfa yazık o kadar ağırlığı taşıyor diyorken kalkıpda bunu alırsak çok üzülürüm çin çonda olsa bu motosiklete büyük kötülüğü yapamam kutup ayusu gitsin gelsin metroyla işi ne hem kaskda takar arada

Cıbıfı da eritti bitirdi iki ayda...Cıbıra döndü..Şimdide satıyor.....

Bu metroyuda zayıflatır.....:queen: :queen: :queen:

valla alpino kıldiken bdayday kankalar yine coşmuşlar...şimdi farkettim...

kaç yıldır bi dikiş tutturamadık bu alemde beyler be...anasını satayım ben bu kaderin...meslek yok kariyer yok...lanet olsun beyav...bi iç rahatlığıyla motoruma binemedim...abi mesleğin olcak veya ana babandan daire bina tükkan bşey kalacak...çalışarak bi halt olmuyo...

Motosikleti
Forza250-cygnusL

kaç yıldır bi dikiş tutturamadık bu alemde beyler be...anasını satayım ben bu kaderin...meslek yok kariyer yok...lanet olsun beyav...bi iç rahatlığıyla motoruma binemedim...abi mesleğin olcak veya ana babandan daire bina tükkan bşey kalacak...çalışarak bi halt olmuyo...

Meslek dersen bende de tam yok....Her ne kadar piyasa tecrübem varsa da...

Babamdan 13 yaşımdan beri para almadım kanka....Bişey de kalmadı daha...Ama senin kadar umutsuz konuşmadık lo.....Akşam akşam yırttın bizi.....:salut: :salut: :salut: :salut: :salut:

"havamda değilem." "mene bulaşman" ayakları...:p
iyi...
bulaşmayız...:bounce:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bu gün havası yok...Kesin motora bişey oldu....Söyleyemiyor....:p

Kanka ben alamadım sen aldın diye sevindik. Sen de sattın çok üzüldük ya. Ben de meslek sahibi olmak için uğraşıyorum. Umarım kendi paramla alırım ilerde motorumu:)

Öptüm mucuk:p

Metehan takma bunlar da geçer, ben sana tutunamayanların romanını yazarım abicim. Yalnız değilsin anlayacağın. Yaş ilerledikçe takmamaya başlıyosun. (Ne kadar takamıyosun o ayrı tabii)
Giden mal olsun yerine gelir diyecem ama bu konuda ben de umutsuz vakayım. Borcun birini bitiriyom, başkası çıkıyo, üstelik çoğu da başkalarından bana kalan borçlar. Ama inat ettim satmayacam motoru, daha onun da borcu var ziraa...:)
Bu arada geyik ayağına konuyu da el birliği ile hortlatmışsınız ya helal size arkadaşlar. ben de tuttum bi ucundan.:mrgreen:

sen olsan soylermisin,hemde tam motoru satmak uzereyken :p :p :p :p . Sonra degeri duser.
isterim mete han abi cibif'tan sonra soyle 600'luk bi racing alir.o zaman cok merak ediyom mete han abiden nasil kacarsiniz :queen: :queen: :queen: :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
sen olsan soylermisin,hemde tam motoru satmak uzereyken :p :p :p :p . Sonra degeri duser.
isterim mete han abi cibif'tan sonra soyle 600'luk bi racing alir.o zaman cok merak ediyom mete han abiden nasil kacarsiniz :queen: :queen: :queen: :queen:

Mete abin 600 lük alsın siteye bidaha uğrarsa neyim....:queen: :queen:

o 600 'lük alsın ben başörtüyle metroda dolaşmassam adam değilim :queen:

Meslek dersen bende de tam yok....Her ne kadar piyasa tecrübem varsa da...

Babamdan 13 yaşımdan beri para almadım kanka....Bişey de kalmadı daha...Ama senin kadar umutsuz konuşmadık lo.....Akşam akşam yırttın bizi.....:salut: :salut: :salut: :salut: :salut:

vay be sende ağlarsan be kanka...:queen: sen piyasada bayağı kaşarlanmışın...:p

"havamda değilem." "mene bulaşman" ayakları...:p
iyi...
bulaşmayız...:bounce:

yok la tam tersi...bazı akşamlar ölüyom yorgunluktan...cevap yazmim geçiştirem diyom yoksa siz pis Çin tayfasına hep lafım olmuştur...:p

kanka diye diye motoruma nazar banada kaza yaptırcanız...sonra kına yaktırıcam size...:cherry:

Kanka ben alamadım sen aldın diye sevindik. Sen de sattın çok üzüldük ya. Ben de meslek sahibi olmak için uğraşıyorum. Umarım kendi paramla alırım ilerde motorumu:)

Öptüm mucuk:p

kanka sen mühends olcan büyük adam olcan...ama adam olcan...ben biliyom..ilk motorunda bmw 650 gs olacak...:rendeer: sende cevher var azim var...

Metehan takma bunlar da geçer, ben sana tutunamayanların romanını yazarım abicim. Yalnız değilsin anlayacağın. Yaş ilerledikçe takmamaya başlıyosun. (Ne kadar takamıyosun o ayrı tabii)
Giden mal olsun yerine gelir diyecem ama bu konuda ben de umutsuz vakayım. Borcun birini bitiriyom, başkası çıkıyo, üstelik çoğu da başkalarından bana kalan borçlar. Ama inat ettim satmayacam motoru, daha onun da borcu var ziraa...:)
Bu arada geyik ayağına konuyu da el birliği ile hortlatmışsınız ya helal size arkadaşlar. ben de tuttum bi ucundan.:mrgreen:

kanka yaş ilerledikce daha karamsar oluyor insan aslında...

Son düzenleme:
Ayıpmı ya mobilete binmek.
Gençliğimde mobiletimle İzmirden Bodruma ve Marmarise gitmişliğim vardır.
Yıl 85-86-87,hem serhoş,hem gece,hem iki kişi.:silent:

yoh artık deve...ben kimmm 600 lük makina kimm...:queen:

o 600 'lük alsın ben başörtüyle metroda dolaşmassam adam değilim :queen:

sen zzr 1100 lük alda ben asen olayım....buzda kayayım...:queen:

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ayıpmı ya mobilete binmek.
Gençliğimde mobiletimle İzmirden Bodruma ve Marmarise gitmişliğim vardır.
Yıl 85-86-87,hem serhoş,hem gece,hem iki kişi.:silent:

Anca sarhoşlar gider zaten ihtiyar...Ayık olsan gidermiydin?....:queen: :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar