Bir Mucize Gerçekleşti :d

bence sen yazar ol... umarım en kısa surede isteklerine kavusursun..

Motosikleti
Dl650vstorm
gelde ALLAH ın varlığına inanma işte :) eftelya senin adına sevindim şimdiden hayırlı olsun.:mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlısı olsun.Başlamak bitirmenin yarısıdır.

Hayırlı olsun.İnşallah en kısa zamanda motoruna ve ehliyetine kavuşursun:cat:

tşkler :)

madem yaradan dualarını kabul ediyor bu kadar bencil olduğun için seni kınıyorum.
İnsan dünyadaki açları ve sömürülen milyonları düşünmezde 125cc lik motorumu düşünür.
Şaka bir yana hayırlı olsun motorun kazasız belasız binmek nasip olsun...

offf, çok ince konular onlar ya. :pale: tşkler

senin adına çok sevindim , inşallah model seçimindede sana en uygun olanı seçersin . senin kalbin temiz demek , benim içinde bişey istesene , ben çok şansızım bu konularda :)

tşkler. isterim tabi :p

hayırlı olsun :rendeer: bisikletten hallice moturunl:)Allah kaza bela vrmesn :wiinkk:

amin . tşkler :)

Kalpten dua her zaman kabul olur .Şimdiden Hayırlı olsun yeni Düldülün...:mrgreen::cat:

tşkler

hayırlısı olsun ,allah gönlündekini versin ve lütfen korumalı kıyafetleri ihmal etme

tabi , koruma olmadan olmaz :) saol

hayırlı olsun allah her zaman gönlüne göre versin yaradanımın dua kapıları her zaman acıktır ama istemek ve zaman

tşkler :)

senin adına çok sevindim.:rendeer: Birde önemli olan hayırlısını istemektir. Hayırsız sa eğer olmasın daha iyidir. Seninde umarım hakkında yaradan hayırlısını yazar. Aslında Allahu teala dünyadaki hiç bir kulunun duasını geri çevirmez. Merhametlilerin en merhametlisi kabul edilmediğini zannetiğimiz duları öbür dünya için hazırlar. Tabi ona layık bir kul isek. Armut düş ağzıma düş değil yani. Hepimiz inanıyoruz ama kaçımız ona layık bir kul olabiliyoruz.

evet haklısın. tşkler :)

herkese tek tek tşk ediyorum , baya bi vip kişilik havasına girdim.:p konuklarını ağırlayan cumhurbaskanı edasında:mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun :) çok sevindim :) şimdi kontak anahtarına tavla oynanır senle :p

Duanın kabul olması çok güzel.Bazende insanların başkaları için duaları kabul olur.Belkide baska biri senin için dua etti kabul oldu.Hayaline yaklaşmış olman sevindirici.

ayıpsın yaa, deposunu doldurup veririm .:mrgreen:

kardeşim benim ya işte bu depoyu fulleyip veriyor ::biggrinn:: teşekkürler en kısa zamanda kavuşman dileğiyle:cat:

tşkler. isterim tabi :p

iyi o zaman , isteğimi söylüyom :p bugün kızın biriyle tanışmak istedim ama erkek arkadaşı varmış , uygun bişeyler dilede şu çocuk çekilsin aradan :queen:
(olayın tek şahidi darjeling,sakın gelip işi sulandırmaya çalışma, yol boyunca dalga geçtin yeter:p)

Super Moderator
senin adına çok sevindim:cat:
umarım motorlu resimlerini çektirmeye başladığında da bu heyecanını kaybetmezsin:wiinkk:
ve o motora ilk binceğin günkü gibi hergün dikkatli ve uyanık sürmen dileğimle
hayırlısı olsun şimdiden :rendeer:
sıkı dua diye ben buna derim:cat:

bunun olması sana bişeyleri idrak ettirmeli bence
demekki bizzim içimizde bizi bizden iyi bilen bi varlık var
bizi yaratan gözeten eğiten takip eden süprizler yapan musibetlerle karşılaştırıp imtihan eden en güzel sıfatları taşıyan hiç birşey yokken var olan bir ilah
bu tür hadiseler insanların beynine yapmamız gereken nedir diye bi soru sordurmalıdır
yapılması gereken şükür etmek O'nun bizden istediklerini uygulamak
uyguladıkça her şeyde O'nu görmek

ALLAH herkesin kalbinde bi ışık uyandırsın herkesi hayırlı yola ulaştırsın

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Allah kalbine göre vermiş, okurken mutluluğunu bize de yansıttın, tebessüm ettirdin. Umarım içine en çok sinen motosikleti alır, doya doya, kazasız belasız binersin. Şimdiden gözün aydın. :cat:

Safsın belki, kalbinde kötülük yok, iyi bir insansındırda, Yüce Allah yoldan çıkarmasın, Taktir Allahındır.

Yeni başlayan ve iki ay önce ilk motorunu alan birisi olarak senin bu heyecanını ve sevincini anlıyorum. Umarım ehliyet işini en kısa sürede halledersin. O süreye kadarda alacağın motoru düşünmek için bol bol vaktin olacak. Bende motor alırken çok düşündüm. O mu olsun bu mu olsun derken, uzun süre sıkılmadan binebileceğim ve bu sürede tecrübe kazanabileceğim bir motor almaya karar verdim. Çünkü sıkılıp tam tecrübe kazanmadan 1-2 ay sonra yükseltirsem riskli olacağını düşündüm.
En kısa sürede yeni motoruna kavuşman dileğiyle.

Mersin İl Temsilcisi
bende mucize oldu diyince video eklemeyi öğrendin zannettim:pnese bu daa güzlmiş.:rendeer:

olum sen var ya, çok zekisin ama patavatsızsın... sen hüceyn'in patavatsızlığına bakma, ehliyet kursundan sonra bir dua daha eder ve kabul olusa video ekleme kursu açılır belki, ona da gider öğrenir ve susturusun şu adamı :queen::queen::queen::queen:

hayırlı olasun.....kıskandım.........saka saka:mrgreen:

olum sen var ya, çok zekisin ama patavatsızsın... sen hüceyn'in patavatsızlığına bakma, ehliyet kursundan sonra bir dua daha eder ve kabul olusa video ekleme kursu açılır belki, ona da gider öğrenir ve susturusun şu adamı :queen::queen::queen::queen:

abi bikere ben bu kadar üstüne gitmesem öğrenemicekti video yüklemeyi.bak şimdi çatır çatır yükliyo videoları:p:queen:(bu arada o hüceyn değil huceyn.ya hüseyin ya huceyn.(hiçmi ingilizce bilmion road captain:p(buda parantez içinde parantez oldu ya:p))):p

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar