- Konu Yazar
Merhaba 6 ay önce kaza yapmıştım. Tutanakta benim kusurum yok,karşı tarafa 53/1B yazılmıştı. Olayı 2 kırık 1 çatlak hasarla atlatıp karşı taraftan şikayetçi oldum. Uyap sisteminden bilirkişi raporu çıkmış. Bilirkişi karşı tarafı asli kusurlu beni ise tali kusurlu olarak belirlemiş sebebide hızlı gitmem imiş. Bulunduğum yerde hız sınır 50 idi. Ben %100 eminimki 50 den az 60 ' dan fazla hızlı değildim. Bu 50-51 de olabilir 58-59 da olabilir. Ayrıca fotoğraflarda belirttiğim gibi aracın çıkış yönü ve girmeye çalıştığı yön ters. Herif tersten çıkıp terse girmeye çalışıyor ama bilirkişi denen herif krokiyi çizerken bilerek veya bilmeyerek yanlış çizmiş. Ayrıca hızımı ölçebilecek bi kamera bulunmamasına rağmen sözde ben hızlı gidiyorum diye tali kusur belirlemiş. Bildiğim kadarıyla hız sınır 50 olan bi yerde opsiyonel olarak 55e kadar limit var. Bende belki oda kesin olmayan şekilde 58-59 olsam bunu nasıl kafasına göre belirleyecebilir. İtiraz etmeme gerek varmıdır sizce olayın seyrini etkileyebilir mi bu durumlar
KAZANIN OLAY YERİ GOOGLE MAPS GÖRÜNÜTÜSÜ ( Kazadan sonra gidip kontrol ettim çıktığı yön ile giridği yön ters )
BİLİRKİŞİNİN ÇİZDİĞİ RAPOR !
KAZANIN OLAY YERİ GOOGLE MAPS GÖRÜNÜTÜSÜ ( Kazadan sonra gidip kontrol ettim çıktığı yön ile giridği yön ters )
BİLİRKİŞİNİN ÇİZDİĞİ RAPOR !