benzin için çözüm:S

ya bu pejolara nasıl bişi yapıcazki benzinimizi calamasınlar :S hersabah okula gidiom motoru okula bırakıom efve gelecekken benzin boş :S kilitliom motoru oyle gidiom benzini carpıolar :S napsakki buna yaw offf :S bi çözüm bulmalıyım yoksa calan kişiyi görürsem fena benzetecem 4 seferdir calıyo :S

benzine şeker karıştır .. ama motoru sakın çalıştırma :D

senden benzin alan arkadaş kulanıp motorunu yada nede kullanıyosa onu bozecaktır :DD

ya bu pejolara nasıl bişi yapıcazki benzinimizi calamasınlar :S hersabah okula gidiom motoru okula bırakıom efve gelecekken benzin boş :S kilitliom motoru oyle gidiom benzini carpıolar :S napsakki buna yaw offf :S bi çözüm bulmalıyım yoksa calan kişiyi görürsem fena benzetecem 4 seferdir calıyo :S

benzini onlardan önce sen al pet şişeye okula öyle git çıkınca doldur :mrgreen::cat: yada kendine scooter al . .:cat:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mobiletine yan kapak al sekmani kapatan

bide benzin deposunun kapaginin kilitlilerinden al

en fazla 10 ytl tutar :cat:

mobiletine yan kapak al sekmani kapatan

bide benzin deposunun kapaginin kilitlilerinden al

en fazla 10 ytl tutar :cat:

yan kapak zaten varda senin dediğin şekil nasıl bişey acaba :S ama bunlar deponun altında muslug var ordan veriyor benzini benzin hortum ile karbüratöre gidio o hortumu cıkarıolar muslugtan ordan alıolar benzini

Forumdan Uzaklaştırıldı
:)hortumu kisalt veya bir telle muslugun aziyla telle dola cikartamasinlar

o zamanda hortumu keserler :p

sen en iyisi mobiletlen gitme okula veya mobilete alarm veya ddokunduklarinda elektirik carpan bişeyler ayarla

:)hortumu kisalt veya bir telle muslugun aziyla telle dola cikartamasinlar

o zamanda hortumu keserler :p

sen en iyisi mobiletlen gitme okula veya mobilete alarm veya ddokunduklarinda elektirik carpan bişeyler ayarla

hhahahaha :D doğru diyon vallahi ya

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
hhahahaha :D doğru diyon vallahi ya

benimde mobiletten 15 ytllik benzinimi akitmişlardi :pr::pr::pr:

hortumu cikarmişlardi butun benzin yere dokulmuş koltugun altindaki buji anahtarini kapaklari yedek bujiyi bezi calmişlardi :pr:

ogunden bugune mobiletimi biyere birakmiyorum

zaten istesemde birakamam sattim :p

benimde mobiletten 15 ytllik benzinimi akitmişlardi :pr::pr::pr:

hortumu cikarmişlardi butun benzin yere dokulmuş koltugun altindaki buji anahtarini kapaklari yedek bujiyi bezi calmişlardi :pr:

ogunden bugune mobiletimi biyere birakmiyorum

zaten istesemde birakamam sattim :p

bnde bitane hyo alcam inş gt 250 r kurtulurm benzin calmalarından artık her seferinde gittiğim zaman içine az koyuyom benzini :D carpsalarda carpsınlar en fazla 2 ytl lik :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
bnde bitane hyo alcam inş gt 250 r kurtulurm benzin calmalarından artık her seferinde gittiğim zaman içine az koyuyom benzini :D carpsalarda carpsınlar en fazla 2 ytl lik :D

hyodada hortum muslugundan carparlarsa nolacak :mrgreen:

Bu arabalarda kullanılan Lpg hortuları var dışı metal kaplı ondan tak birde dışıne kelepçe :)

Neresini kapatırsan kapat :)
Hırsız ben olsaydım eğer musluğuda kilitlesen kablolarıda açılmaz yapsan karbüratörün altındaki tahliye memesini söküp yine alırdım benzini :p

Neresini kapatırsan kapat :)
Hırsız ben olsaydım eğer musluğuda kilitlesen kablolarıda açılmaz yapsan karbüratörün altındaki tahliye memesini söküp yine alırdım benzini :p

belkide hep oradan alıyo benzini bide sen depoya şeker koy okulun deney odasından biraz alkol aşır benzine yağ koyma alkol rengini açar depoyuda doldur şu işeme olayıda yattı kafama onuda yap sonra o çalsın sen makinayı çek grajına herşeyi temizle koy 1 litre benzin bas git çalanda senin her zaman onun hakkında düşündüğünden düşünecektir ama olsun tam süper olur

bi havalı tüfek al soteye yat,tam benzini aşırırken poposundan vur :D

Motorun için güvenli bir yer bulmaya çalış. Kafaya takarlarsa motorunuda çalarlar.

Moderatör
Bence motorunu bırakırken yanında da 1 litrelik pet şişenin içinde benzin bırak.. Alan insanflıysa onu alır depodaki benzinle uğraşmaz :) Gerçi depon ne kadar benzin alıyor bilmiyorum ama, 1 litreden fazladır.. E zararın neresinden dönersen kardır :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar