benhasan ve yani motoru gsr 600 2008 abs

Hayırlı ugurlu olsun gülüm benim :rendeer:Allah kazadan beladan esirgesin.Kim tutar senle ben antep yollarında:queen:Haa unutmuşum mahmut tutar dimi:queen:Bırak mahmut bizi:D:D:D:D

yürü bee kim tutar hasanla seni artık ortalığı toza dumana katmayın haa :queen:GSR'ciler sizi:queen::queen::queen::queen::queen:

hasan kardeşim bunu ıslatmamız lazım artık ağanın elimi tutulur yaw:queen::queen::queen:

Son düzenleme:
Bu vesileylede bizim ali'nin gsr'sinin pabucu dama atılmış oldu:p:p darısı olmayanların başına yaw amiiiiiiiiiiinn:queen::queen::queen:

Kıvıriyim o zaman Son hayalim diyim :p
SuperMoto & Cross forever.. :cat:
Olm zaten senle benim için en uygunu onlar :) boy meselesi... :p
ama ilerde bi GSR'da olsa fena olmazdı hani... :p

He şöle yaa:cat:Yakında bende bi KTM topici patlatırsam şaşırma bu arada:bounce:

Motosikleti
Dl650vstorm
hayırlı uğurlu olsun sevgili hemşerim Allah kaza bela vermesin.:)

Hayırlı olsun güle güle kullanın.GSR çok iyi tercih ama benzinciyle dost olacaksnız anlaşılan :p

Hayırlı olsun güle güle kullanın.GSR çok iyi tercih ama benzinciyle dost olacaksnız anlaşılan :p

Bu batıl inanç. Nereden çıktı bu fazla yakma meselesi bilmiyorum. 30 bin km yaptım GSR ile, ortalama 5-5.5 lt yakıyor adam gibi gidilirse..

Güle güle kullan kardeşim. "Kımıjı kımıjı" çok şeker... www.gsrturkiye.org sitemize de bekleriz.

Son düzenleme:
hayırlı uğurlu olsun güle güle iyi günlerde kullanman dileğiyle kazasız belasız bol bol sürüşler selamlar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun hemşerim...En az yakan 600 lük makina..

Hayırlı vede uğurlu olsun Hasanım. Allahu teala güle güle günlerde kullanmanı nasip etsin. Allah kaza bela vermesin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar