benhasan ve yani motoru gsr 600 2008 abs

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
antep mt nin gülü yakışıklı hasanın yeni motoru hayırlı olsun hasancım yeni motorun hayırlı olsun,gülegüle kullan allah kaza bela vermesin

CIMG0496.jpg

CIMG0497.jpg

CIMG0491.jpg

CIMG0492.jpg

CIMG0493.jpg

CIMG0494.jpg

Son düzenleme:

GKN

hayırlı uğurlu olsun, dün korlas karaköyde 2 gsr gördüm, biri kremit biride siyah a kırmızı işlenmişti, jantlarla koltukların yarısı kırmızıydı..
harika renklendirmişler mkainaları:cat:

GSR tek hayalim... :joker:
inşallah ilerde bizede nasip olur.. :)

Çok güzel makine, kazasız belasız nice KM'lere inşallah... :rendeer:

GSR tek hayalim... :joker:
inşallah ilerde bizede nasip olur.. :)

Çok güzel makine, kazasız belasız nice KM'lere inşallah... :rendeer:

Ya Haluk sen cross cu değil miydin ne iş:silent:Ben döndüm cross a naked tan senin süper motor gazlarınla şimdi diyosun tek hayalim gsr hayallerimi yıktın:salut::mrgreen:

Bu arada Haluk a çirkefleşirken unuttum ya Hayırlı olsun bi zamanlar benimde gözde motorumdu çok tatlı motor hala içimde ukte zaten:rendeer:

Son düzenleme:
hayırlı olsun güle güle kullan kazasız belasız günlerde

Ya Haluk sen cross cu değil miydin ne iş:silent:Ben döndüm cross a naked tan senin süper motor gazlarınla şimdi diyosun tek hayalim gsr hayallerimi yıktın:salut::mrgreen:

Bu arada Haluk a çirkefleşirken unuttum ya Hayırlı olsun bi zamanlar benimde gözde motorumdu çok tatlı motor hala içimde ukte zaten:rendeer:

Kıvıriyim o zaman Son hayalim diyim :p
SuperMoto & Cross forever.. :cat:
Olm zaten senle benim için en uygunu onlar :) boy meselesi... :p
ama ilerde bi GSR'da olsa fena olmazdı hani... :p

Hasan'cım güle güle kullan allah kaza bela vermesin hayırlı uğurlu olsun GSR 600ABS çok güzel rengide çok tatlıymış gerçekten darısı olmayanların başına allah herkese gönlündeki motoru almayı nasip etsin inş 3 gündür aldı alıcak derken nihayet kavuşmuşsunuz bi ara ıslatırız inşallah hep beraber :wiinkk: :wiinkk: :wiinkk:

Hasan hayırlı olsun..:rendeer:
Rüzgarın bol,yolların boş olsun..:wiinkk:

Fişek gibi Maşallah..:wiinkk:
Dur şöyle topice nazarlığınıda takalım .. :cat:

.
www.yeniresim.com_-_Nazar_Boncuu_Resimleri_-_Cami_Motifli_Nazar_Boncuu.JPG

maşşalh maşşalh,, bide ekzos takıyolar bu canavara, yemede yanında yat

Güzel makına güle güle kulla kardeş kazasız sürüşler :cat:

hasan kardeşim hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela ceza vermesin sıfır aldın heralde motoru

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hasan'cım güle güle kullan allah kaza bela vermesin hayırlı uğurlu olsun GSR 600ABS çok güzel rengide çok tatlıymış gerçekten darısı olmayanların başına allah herkese gönlündeki motoru almayı nasip etsin inş 3 gündür aldı alıcak derken nihayet kavuşmuşsunuz bi ara ıslatırız inşallah hep beraber :wiinkk: :wiinkk: :wiinkk:
biz akşam bayağı ıslattık çamur oldu motor:p:p:queen:

hayırlı olsun hasan abicim ben almıs gibi sevindim gercekten :) kazasız belasız cezasız binmeler:)

bende güzel ara gaz cektim ama GSR ne:mrgreen:

Gaziantep İl Temsilcisi
hayirlı olsun kardeşim allah kaza bela vermesın inana cok sevindim sana da yakiştı yanı...:rendeer::rendeer::rendeer:

Çok güzel makine almışsın dostum.Hayırlı uğurlu olsun:cat:

Hayırlı ugurlu olsun gülüm benim :rendeer:Allah kazadan beladan esirgesin.Kim tutar senle ben antep yollarında:queen:Haa unutmuşum mahmut tutar dimi:queen:Bırak mahmut bizi:D:D:D:D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar