Fuar nasıldı dostum TNT 125'e denk geldiniz mi ?
Açıkça söylemek gerekirse fuarı hiç beğenmedim.
Aksesuar kısmınla başlıyayım ;
Geçen yıllardaki fuarlara bakılırsa firma olarak katılım az. Sanırım o yüzden firmalara geniş geniş yerler vermişler alanı doldurmak için. Stiker satanlar geniş geniş yayılmışlar ,kedi gözü reflektörleri, vites çoraplarını, adi ampulleri kovalara doldurup tahtakale işportacı mantığı seç alcılar kaplamış. Sayılı koruma ekipmanı kask filan satan dükkan var. onların biri Nolan ve Mt kaskla doldurmuş içeriyi diğeri Motomax Altın elbiseli adamdan dolayı kapısında geçilmiyor. Kalabalık altın elbiseye dokunmaya çalışıyor. Aldığın malın faturasının yüzde bilmem kaçı çekilişle bedava olacak ama mal almak mümkün değil. Hem de Perşembe. Kasklarda %40 indirim vardı ama içeri girmek ayrı dert kafana uyanı bulabilmek mucize.. Ben vaz geçtim çıktım..
En büyük hayal kırıklığım Tech 90 dan oldu. Yabancı fuarlarda şov yapan tech 90 köşede bir stand almış 4 metrekare. Kot bakayım dedim fuar açılalı 2 saat olmamış beğendiğin modelin bedeni yok , bedeni olanı ben beğenmedim. Çok dar bir köşede bir avuç mal getirmişler. İndirim %10 gibi bişeydi sanırım.
Stiker ıvır zıvır alacaklar için fena değil koca fuar. Gerisi t-shirtçü.
Hee bir de tshirt deyince aklıma geldi. VR46 Dainesse tekstil montun çakmasını sattıklarına şahit oldum 325 tl.. Fuarda çakma mal mı olur diyene fotolarını yollar ve standı tarif ederim.. Yarın gider bakar!
Diğer 2 Motor salonuna çıktım yukarıya hemen sol tarafta kafayı çevirince Benelli ye gözüm çarptı orta göbeği Hiro Motor ile paylaşmış. koridordan yürürken İlk ulaşılan motor minik bıdıklar TNT125 şöyle bir baktım gayet şirindi ama benim ilgimi hiç çekmedi çünkü ben ona binsem totoya motor kaçmış gibi hissederim utanırım

orayı transit geçtim. Ama hatırladığım kadarıyla kenarında 125 değiş 135 yazıyordu. Trk500 ve 302 ye doğru koşar adımlarla kaçtım

Vale motordan gelen arkadaşları satın alma ve servis aşamasından tanıdığım halde tüm sıkıştırmalarıma rağmen fiyatları bilmediklerine yemin ettirdim neredeyse

Perşembe kapanışa yakın zamana kadar açıklanmamıştı.
TNT 250 nin abs lisi yoktu. TNT 25 in abs lisi yoktu. Geçen fuardaki gibi yeşil tnt25 siyah tnt 250 yerlerinde hazırdı.
TRK gerçekten çok iyiydi fiyatıda bilinmeyince daha bir çekici duruyordu :mrgreen:
Fuarın gerisi aynı işte bir ton model ama hepsi can yakıcı fiyatlarla..
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:32 ----------
Bu arada ben pazar gidecektim diye elimdeki kodla adıma düzenlenmiş ücretsiz davetiye aldım Biletix ten. Ama plan değiştirip ücretli biletle Perşembe gittim.
Diyeceğim şu ki. Elinde bileti olmayıp yarın gidecek bir arkadaşa pdf çıktısını yollayabilirim.Boşa yanacak davetiye.
Kimlik sormadan pdf çıktısının barkodu okutum içeri alıyorlar. İsim önemsiz.
Hiç tavsiye etmesem de hele ki pazar günü için, dileyen olursa pdf davetiyeyi mailline yollarım... yüzdeyüz girebilir bu daveti ile ama oldu da giremedi oradan 35 tl öder bilet alıp girer.