Stop etme sorunu cumartesi günü attırdığım yazılım sonrasında ortaya çıktı ve çözüm arama kısmını servisin üstlenmesi gerektiğini düşüyorum.Motorun stop etmesi herkez için can sıkıcı ve bazı durumlarda tehlikeli bence. (En azından şimdiye kadar motorunun stop etmesi hoşuna giden birine denk gelmedim) Kronik bir sorun olup olmadığını söylemek için bu sorunu yaşayan kullanıcı sayısına bakmak lazım.
Şunu demek istedim , kimisi için sorun olmuyor arada stop etmesi ve özen göstermiyor. Böyle olunca o kişi için bu bir sorun teşkil etmiyor. (Can sıkıcı değil mi derken bunu kastettim )
Örneğin ben yeni bir motorsiklet kullanıcısıyım ve ilk motorum öğrenecek çok şeyim var.Stop etme durumu olursa benden kaynaklandığını düşünebilirim. Servis'e gittim diyelim (ilgisizliği Biliyorsunuz. ) bir şeyi yok dediler ve kabullendim. Tek çare burada kullanıcıların tecrübe ve deneyimlerinden faydalanmak.
Sayfanın en başından beri okudum ve birkaç kullanıcı dışında motoru alan kaybolmuş

Bu çok kötü , bilgi tüketimi var ancak paylaşım çok zayıf.
Burada zaman ayırıp sizin gibi tecrübelerini paylaşan arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Bknz. Benelli'ye mail attım ve sitelerinde mevcut olan 71cm yazan sele yüksekliğini düzeltmelerini rica ettim/bilgi verdim , geri dönüş yaptılar ancak. 2 hafta oldu hala değişmedi. İlgili diyen arkadaşların haberi olsun

Belki webmasterları kayıptır bilemem