bende kaza yaptım şilede

Geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.

Aklına esen yol ortasıda olsa sağdan soldan kapıyı açıp aşağı inebiliyor. Motosiklet kullanırken neye dikkat edeceğini şaşırıyor insan

Alpercim çok geçmiş olsun :pale:
Umarım bu geçireceğin en büyük kazan olur...
Artçın için de çok üzüldüm. İlk motor deneyiminde kaza yaşaması büyük şanssızlık. Umarım kısa zamanda eski sağlığına kavuşur.

Alper senin yaşadığının birebir aynısı olmasa da dün ben de yaşadım... Çok hızlı olmadığım için kurtardım.. Adam sağ taraftan motorun üzerine çıktı.. Arkamda annem vardı ve iki frene de asılıp, ayaklarımı yere bastım.. Ama sanırım kendimi çok kasmışım, bütün eklemlerim ağrıyor.. Kontrolumu kaybetse idim, sol bacağımız motorun altında kalacaktı.. Allah'tan bişey olmadı...

Geçmiş olsun,sana da bana da.. Ucuz atlattık :) :rendeer:

Bak sen ! Sen artçı da mı alıyorsun.Alper'e de sana da geçmiş olsun.

çok geçmiş olsun..unutmayalımkı arkamızdakı insan önce allaha sonra bıze emanettır.bende full korumalı mont eldıven ve kask ve dızlık aldım onceden organıze edılen gezı varsa bu korumaları mutlaka gıydırıyorum.ama ekstradan bırısi cıkarsa onada soyluyorum her an düşebiliriz.istersen bınme felan dıye kabul ederse bındırıyorum ...yoksa allah korusun vıjdan azabı mafeder benı...allahım sen koru..çok kötü bir durum öyle bir durumda benım yüzümden arkamdakı hayatından olacaksa benımde canımı alsın allahım ...

sağ

alper neden sağdan gidiyon araclar sağdan mı sollanıyo soldanmı hatalısın

çok geçmiş olsun.Allah beterinden saklasın.bişey diyicem ama kızmak yok.sanırım senin motora nazar değdi.17 haziran ömerli pikniğinde ben ve artçım çok beğenmiştik senin motorunu.tam benimkinin yanındaydı.ama senin olduğunu sonradan öğrenmiştim.kızmadın dimi :p

cok gecmıs olsun kanka dıkkat etmek lazım bu motor araba gıbı olmuyor :pale:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
alper sana ve artçına geçmiş olsun,tekrarı olmasın inş.evet motosiklette korumaların çok anlamı var çok sıcak olsa bile.

sanada artçınada motorunada çok geçmiş olsun artçın ilk defa binmiş ve düştüyseniz bi daha binmeye bilir

geçmiş olsun alper umarım bir daha böyle bir şeyle karşılaşmazsın:rendeer::rendeer:

Çok geçmiş olsun. Çok ciddi bir yaralanma olmaması sevindirici...
Saygılar,

Super Moderator
Alper çok geçmiş olsun:rendeer:
Sende ve motorda önemli birşey olmaması sevindirici, umarım en ciddi kazan bununla kalır...
Yolcuna da bir daha geçmiş olsun.

geçmiş olsun. ucuz atlatmışsın gerçekten, artcına büyük geçmiş olsun umarım motordan soğumaz.
bu insanları anlamıyorum bazen insan bi sağına soluna bakar yoldasın sonuçta, bende bu yüzden geçen haftalarda kaza yaptım.

Tekrar çok geçmiş olsun.

Super Moderator
dostlarım çok teşekkür ederim yazdıklarınız için
bu benim için büyük bi tecrübe oldu
artık artçı alırken daha dikkatli olucam ama ne zaman alırım bi artçı onu bilmiyorum
psikolojiyi henüz düzeltemedik umarım yakın zamanda atlatırım herkese tekrar teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar