Bedava verseler asla binmem dediğiniz motorlar?

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Daha once hic ABS'nin aktiflesmesini gerektirecek sekilde fren yaptigimi hatirlamiyorum ama yine de ABS'siz motora binmem (zorda kalmadikca). Kendime o kadar guvenmiyorum daha.

Belki eskilerdeki cekis kontrolu olmayan 100+ beygirlik "dul birakan" motorlar da listeye girebilir.

Bizim zamanimizda motorcular ikiye ayrilirdi.

Oglan cocuklari ve Erkekler

Diyerek ne kadar yasli ve eski kafali bir motorcu oldugumu belli edeyim.;)

Siz bana bakmayin , teknoloji iyidir...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

V strom 650... 😀 pardon burada yazmayacaktık galiba...

Bunu @tommygun yazacak

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ufak ufak isinmaya basladi sanki :cool:
En sonunda aldıracaksınız bana şu V-Strom'u ve sonrasında başlangıç ekipmanı dizmeye çalışan bir kardeşimize "boşver kaskı, V-Strom al" ya da seyahat rotası önerisi isteyene "V-Strom'un varsa şuraya buraya git, yoksa otur evinde" falan diyeceğim :)

Motosikleti
Dominar D250
cg, bedava değil para verseler binmem çünkü utanç verici buluyorum.
tıpkı faça tofaşlar yada hondalar gibi
bunlarda bizim ülkenin aşağı harlem yakası tarzları

duzenlendi_a3s8xk.jpg

Motosikleti
Kuba x-boss
cg, bedava değil para verseler binmem çünkü utanç verici buluyorum.
tıpkı faça tofaşlar yada hondalar gibi
bunlarda bizim ülkenin aşağı harlem yakası tarzları

duzenlendi_a3s8xk.jpg
Tam bir hindistan motoru tipliler. Şu orjinal renkleri bile çirkin olur mu arkadaş..
Bİr de pakistan otobüsü gibi modifiye adı altında zulüm görüyor bu motorlar.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ülkemizde modifiye adı altında yapılan bazı örneklere bakıyorum da tam fecaat. Bu konu "malzemeye erişim olmaması" ile ilgili bir konu değil, tamamen zevksizlik ve sakillik.

Motoru abidik gubidik süslerle ve stickerlarla çin kerhanesine çevirmek ciddi anlamda beceri istiyor ve gençlerimizin bazıları bu konuda maalesef Hintli, Pakistanlı akranları gibi.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Ülkemizde modifiye adı altında yapılan bazı örneklere bakıyorum da tam fecaat. Bu konu "malzemeye erişim olmaması" ile ilgili bir konu değil, tamamen zevksizlik ve sakillik.

Motoru abidik gubidik süslerle ve stickerlarla çin kerhanesine çevirmek ciddi anlamda beceri istiyor ve gençlerimizin bazıları bu konuda maalesef Hintli, Pakistanlı akranları gibi.
harleyciler yapınca tarz cgciler yapınca fecaat mı siz gariban düşmanısınız gariban düşmanı :ROFLMAO:

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
harleyciler yapınca tarz cgciler yapınca fecaat mı siz gariban düşmanısınız gariban düşmanı :ROFLMAO:
Harleyciler zaten yelek olayından hayata 1-0 geride başlıyorlar. Esas Gold Wingci ağalar daha fecaat, adamlarda para da var, bu nedenle her yere led takıyorlar. Gece karanlığında şehirler arası yollarda ben anlayamıyorum motosiklet mi geliyor paralı yola ufo mu düştü diye.

Motosikleti
RKS 125S
1.90 boyunda olduğum için oyunu Dio'dan yana kullanacağım, binmeye çalışsam bile binemem zaten

Motosikleti
K 1600 GTL
"Ve Hasan Tahsin bu hareketiyle ilk kıvılcımı çakmıştı."

K1600 GTL nedir abi, konfor isteyen arabaya binsin. Parayla dert almak resmen, kışı ayrı parkı ayrı, malzeme taşıyamazsın... 😈
Malzeme taşımak için daha uygun 🙂

Harleyciler zaten yelek olayından hayata 1-0 geride başlıyorlar. Esas Gold Wingci ağalar daha fecaat, adamlarda para da var, bu nedenle her yere led takıyorlar. Gece karanlığında şehirler arası yollarda ben anlayamıyorum motosiklet mi geliyor paralı yola ufo mu düştü diye.
Ben o goldwinglere japon kerhanesi diyorum. O ne ya pimp arabası gibi.

Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
Tam benlik konu. :)

1.
Yeni nesil neredeyse tüm Honda ve bazı Yamaha modellerinde sol kütükteki korna tuşunun yıllardır alıştığımız olması gerektiği yerden alınıp başka bir yere konumlandırıldığı modellerden alıp kullanmayı düşünmem.

Hele ki yeni nesil çoğu Honda modelinde korna tuşunun basması iyice zorlaştırılmış sol kütük dizaynına sahip bir Honda modelinin yüzüne bile bakasım gelmiyor.

2. Motosikletin hafif olması konusuna takıntı derecesinde önem veriyorum.

Bu sebeple orta ve üste siklette ıslak ağırlığı 200 kg üstü ve bir de ağırlık merkezi çok üstte olan motorlar bana hiç hitap etmez ve de asla satın almam diyeceğim modellerdendir bunlar.

Yamaha XTZ 1200 Super Tenere - 260 küsur kg
Honda Varadero - 280 kg
Honda VFR 1200 Crosstourer - 280 kg

3. Sanki bakımlarını ben yapıyormuşum gibi olacak ama çok basit rutin bakım işlemlerinde bile motosikletin her tarafının sökülmek durumunda kaldığı dizaynlara saip modeller de benden uzak dursun.

Motorlarımın çok karmaşık olmayan bakımlarını yapma planlarım var bakalım. :giggle:

En basitinden, bir hava filtresine erişmek o kadar zor olmamalı.

Kaldı ki macera grubu modeller bunlar. Toz toprak olan yollarda kullanılınca keyfi çıkıyor.

Honda Transalp 750
Honda Africa Twin 1100
V.... :LOL:

4. BMW boxer modellerinin homurtusunu ve de telelever-paralever süspansiyon sistemlerinin yolla ilgili bilgi vermeden suni bir sürüş deneyimi sunmasını sevmediğimden GS serileri.

5. Son olarak da belki ileride ikna olurum ama Çin ve biraz da Hint menşeili motosikletlere de şu aşamada uzağım.

6. Bu sefer kesin son olsun, ne kadar performanslı ve sürüşü keyifli olursan olsun Ducati, MV Agusta ve Aprilia gibi İtalyan (=egzotik imajlı ama çok nazlı ve uzun ömürlülük vaadetmeyen motor blokları olan) motosikletlerine de gayet uzağım. :D

Motosikleti
Garajda yatan bir Ninja 650
Çin malı motorlar olarak genelleme yapacaktım ama sonra Hayabusayı hiç sevmediğim aklıma geldi, üstüne para verseler sürmeyeceğim motor... Tipi hoşuma gitmiyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar