olurmu ya cg dedigin duzgun binildigi zaman tamir et geç, gidebildiği yere kadar giden her türlü kullanımı olan motordur.Ben başlayayım, İnsanlar arasındaki algı ve sürmeyi bilmediğim için ''TÜM CG'' modelleri diyorum.
Kötü imajından dolayı genelde olumsuz bakılıyor ama aslında hafif ve kullanması zevkli. Bedava verseler her motora binerim bu aradaBen başlayayım, İnsanlar arasındaki algı ve sürmeyi bilmediğim için ''TÜM CG'' modelleri diyorum.
Neden acaba bazıları karbüratörlüye çevirince problemlerin azaldığını söylüyormondial xtremelerden çok korkuyorum o kadar çok kendi kendine yandığını gördüm ki kronik yanan motor mu olur ya
ama konu sürüş zevkiyse nc 750lerden iğreniyorum
Cruiser hariç %100 katılıyorumBu başlık bir zamandan sonra başkanının motoruna "b.k atma" başlığına dönüşecek ki o b.klanan motorları kullananlar da bu başlığı okuyorlarsa saldırıya geçecek.
İşin doğrusu; motorsuz kaldığında "bedava verseler binmem" diye bir seçeneğin olmaz. Öpe öpe o motora binersin.
Ben de Hayler binmem. Oturuşu bile tuhaf.Harleye binmem.. Çatara patara o neymiş...
Yalnız bir modeli çıkmıştı 3 sene falan önce.. o dehşet bir şeydi.. Ona binerim![]()