- Motosikleti
- Voge 250RR
hepsinde patlayacak diye bişey yok, bence biraz kullanıcı kaynaklıiyi denerken yağ soğutucun patlamamış![]()
![]()
hepsinde patlayacak diye bişey yok, bence biraz kullanıcı kaynaklıiyi denerken yağ soğutucun patlamamış![]()
![]()
hepsinde patlayacak diye bişey yok, bence biraz kullanıcı kaynaklı![]()
yok hocam ben de genelleme yapıyorum, yağ soğutucu ( çilekli milkshake ) mevzusunu duydum ama çevremde yaşayana hiç denk gelmedim. Hiç biri de magandalar gibi teker falan tipler değil, o yüzden bu tarz mevzuların biraz da kullanıcı kaynaklı olduğunu düşünüyorumironi yapıyorum hocam![]()
şuanki motorumu alırken eskiyi satmadan aldım, bunu alınca onu sattım. Allah yokluğunu vermesin elim ayağım benimMarka, model, menşei fark etmeksizin Cub'ından GS'sine hepsini sürerim. Acımam. Motosikletsizlik kötü bir şey.![]()
cf yi falan övmek ya da diğer markaları karalamak gibi olmasın ama aynı problem japonda da var bence. Birkaç ay önce arkadaşım r25 ile kaza yaptı, sinyalini falan değiştirmemiz lazımdı kaç tane servisle görüştüysek yok çekti. Sipariş veririz en erken 1.5 - 2 aya gelir falan denildi.Parçası servisi olmayan motoru kullanmam, istediği kadar özellikli olsun...
Diyorum da benimkiler de bu kısma uyuyor çoğunlukla![]()
Servis ve parça konusunda gördüğüm en iyiler BMW Honda Hero Bajaj.cf yi falan övmek ya da diğer markaları karalamak gibi olmasın ama aynı problem japonda da var bence. Birkaç ay önce arkadaşım r25 ile kaza yaptı, sinyalini falan değiştirmemiz lazımdı kaç tane servisle görüştüysek yok çekti. Sipariş veririz en erken 1.5 - 2 aya gelir falan denildi.![]()
çin çöp sen yine de bulaşma mutlaka elinde kalacaktır yuzde yüz bak 99 değilcf yi falan övmek ya da diğer markaları karalamak gibi olmasın ama aynı problem japonda da var bence. Birkaç ay önce arkadaşım r25 ile kaza yaptı, sinyalini falan değiştirmemiz lazımdı kaç tane servisle görüştüysek yok çekti. Sipariş veririz en erken 1.5 - 2 aya gelir falan denildi.![]()
Abi öyle diyosunuz da o parayı gidip r25 de veresim gelmiyo ahsahsahsha. ya voge 525 ya da 450 sr düşünmüştüm sonraki motorumuçin çöp sen yine de bulaşma mutlaka elinde kalacaktır yuzde yüz bak 99 değil
çin motorsıkletlerınden uzak dururum
Vergisi, sikortası, muyanesi, hurdaya çıkarması yine masraf. Çalıyı dolanmak ayıyı görmekten iyidir.gardaş bedava verseler deniliyor
bozulursa at çöpe devam et![]()
Vergisi, sikortası, muyanesi, hurdaya çıkarması yine masraf. Çalıyı dolanmak ayıyı görmekten iyidir.