Bedava verseler asla binmem dediğiniz motorlar?

Motosikleti
Voge 250RR
ironi yapıyorum hocam :)
yok hocam ben de genelleme yapıyorum, yağ soğutucu ( çilekli milkshake ) mevzusunu duydum ama çevremde yaşayana hiç denk gelmedim. Hiç biri de magandalar gibi teker falan tipler değil, o yüzden bu tarz mevzuların biraz da kullanıcı kaynaklı olduğunu düşünüyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Marka, model, menşei fark etmeksizin Cub'ından GS'sine hepsini sürerim. Acımam. Motosikletsizlik kötü bir şey. ;)
şuanki motorumu alırken eskiyi satmadan aldım, bunu alınca onu sattım. Allah yokluğunu vermesin elim ayağım benim

Motosikleti
Hero X-Pulse 200 4v
Parçası servisi olmayan motoru kullanmam, istediği kadar özellikli olsun...

Diyorum da benimkiler de bu kısma uyuyor çoğunlukla :D

Motosikleti
Voge 250RR
Parçası servisi olmayan motoru kullanmam, istediği kadar özellikli olsun...

Diyorum da benimkiler de bu kısma uyuyor çoğunlukla :D
cf yi falan övmek ya da diğer markaları karalamak gibi olmasın ama aynı problem japonda da var bence. Birkaç ay önce arkadaşım r25 ile kaza yaptı, sinyalini falan değiştirmemiz lazımdı kaç tane servisle görüştüysek yok çekti. Sipariş veririz en erken 1.5 - 2 aya gelir falan denildi. :D

Bana göre en mantıklı en konforlu motorlar olmasına rağmen Scooterları tercih etmem. Yani bedava versinler alır ertesi gün satar sevdiğim bir motosikleti alırım :)
Şu aralar ki aşkım Suzuki 1000 gt Ramazan şerefine hayır işlemek isteyen varsa duyrulur :)

Motosikleti
Hero X-Pulse 200 4v
cf yi falan övmek ya da diğer markaları karalamak gibi olmasın ama aynı problem japonda da var bence. Birkaç ay önce arkadaşım r25 ile kaza yaptı, sinyalini falan değiştirmemiz lazımdı kaç tane servisle görüştüysek yok çekti. Sipariş veririz en erken 1.5 - 2 aya gelir falan denildi. :D
Servis ve parça konusunda gördüğüm en iyiler BMW Honda Hero Bajaj.

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
çin çöp sen yine de bulaşma mutlaka elinde kalacaktır yuzde yüz bak 99 değil

Motosikleti
D400
beyler bedava veriliyor, giren cıkan yok size çin motor düşmanlığı nedir.

tasarımı güzel olan bir çin motoru alın binin, arıza yaptı mı atın çöpe :D

Valla normalde motor ayırt etmem benim olması yeterli ama CG hariç normalde CG'ye binerim.Bizim memlekette garip insanların kullandığı bir motor olduğu için o şekilde anılmak istemem.

Motosikleti
Kymco Skytown 125, Multistrada V2S
Honda Monkey.
"Binmem'den" ziyade muhtemelen binemem.

Motosikleti
Arora kasırga
Cg'nin canını yerim. Parçası zibil gibi,tamirde grenaj sök tak işi yok. Her şeyi meydanda.
Bisiklet gibi sürmesi rahat ,zıpkın gibi kopar gider ☺️

Beleş verseler binmeyeceğim moturlar;
Yandan bakınca naked,önden bakınca sukutura benzeyen ve melez tipli olanlara binmem.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar