Bayan için scooter

Renge bakarak motor alinmaz. Ille de penbe olacak derse arac kaplama isiyle ugrasan duzgun bir firma vardi donanimhaberde kaplama yapilabilir. Bir arkadasimin otomobil alis hikayesine donmus bu is. Adam diyor ki ben araba alicam sadece usb var mi yok mu ona bakarim. Yav yapma etme usb icin araba mi alinir dedim dinletemedim. Yeni kasa dacia sandero aldi sonra usbli:)

Bayan değil Kadın, kendiniz bile kendinize Bayan diyorsunuz, baymaktan gelen bayan :cherry:

Super Moderator
Topuklu ayakkabı mı bu sanki, pembe olmazsa olmuyor? Ayrıca bu tip işler çok para yoksa custom olur. Alır bi bütçesine göre bi motosiklet, söker her tarafını kaplatır.

Topuklu ayakkabı mı bu sanki, pembe olmazsa olmuyor? Ayrıca bu tip işler çok para yoksa custom olur. Alır bi bütçesine göre bi motosiklet, söker her tarafını kaplatır.

Stmaxviva80 tavsiyeye göre uygun geldi kaplatmaya gerek kalmadan hem kadından bahsediyoruz tabiki görsellik önemli hatırlarsanız topuklu ayakkabıyla ss kullanmak isteyen vardı hiç olmazsa o şekilde kullanmak istemiyo renk takıntısı var

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:55 ----------

Bayan değil Kadın, kendiniz bile kendinize Bayan diyorsunuz, baymaktan gelen bayan :cherry:
Kadın yazıcaktım forumları arattığımda hep bayan yazılmış
Bende uyuyim dedim:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:57 ----------

İşte tam böyle bi scooter istiyo bayıldı gösterdim

Hem ucuz hem saglamdir stmaxviva80. Kalan parayla korumalik ekipman için harcar ..malum sitede çok temiz düşük km de pembe de satiliyor baksaydiniz..

Renge bakarak motor alinmaz. Ille de penbe olacak derse arac kaplama isiyle ugrasan duzgun bir firma vardi donanimhaberde kaplama yapilabilir. Bir arkadasimin otomobil alis hikayesine donmus bu is. Adam diyor ki ben araba alicam sadece usb var mi yok mu ona bakarim. Yav yapma etme usb icin araba mi alinir dedim dinletemedim. Yeni kasa dacia sandero aldi sonra usbli:)
Sen ne kadar dersen de sonunda kendi dediğini yapıyor işte :)

scooter_9.jpg

ferah ferah

Tshortmu bu diyecektim ebruu yazmis vazgectim :)

Honda todayler cok tatli

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:14 ----------

Simdi geldi aklima... sahibinden de renk kismini pembe isaretleyip belirli cc seceneklri istege gore duzenleyip arama yapin isterseniz.. bakalim nasil sirin motorlar cikacak

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Rengi bilmem ama daelim kaliteli ve kullanışı kolay küçük bir scooter

Kesinlikle Yamaha D'ELIGHT tavsiye ederim. Tam bir bayan motoru ve kalite akıyor. Renge çok takılmasın.

motosiklet den önce;ehliyet ve eğitim,tecrübe varmı?önce bunları halletmek lazım.korumaları da ilk etapda halletmek gerek,sonraya bırakılırsa o iş uzar gider...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar