Bayan için scooter

Bayan arkadaşım için scooter arayışındayız fakat pembe renk istiyor ve başlangıç için uygun istediği bir renkte motor tavsiye edemedim yardım eder misiniz?

Bütçe varsa vespa kesinlikle başka pembe düzgün bi scooter aklima gelmiyor krem rengi falan düşünürse sym fiddle 3 de kibar bi scooterdur.

Stmax viva80 var bitane pembe görmüstüm ama orjinalinde varmi bilemiyorum.. Honfa today de pembe var ama.

İstediği nitelikte bir scooter bulamasa dahi, işinin ehli bir reklamcıda pembe folyo kaplattırabilir.

Bütçe Ne Kadar

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:57 ----------

2. el isterseniz sahibinden.com'dan bulabilirsiniz.

http://www.sahibinden.com/motosiklet-honda-today-50?a1331=43254&address_country=1

Fiyatlarıda Uygun

Stmax viva80 var bitane pembe görmüstüm ama orjinalinde varmi bilemiyorum.. Honfa today de pembe var ama.
İşte tam böyle bi scooter istiyo bayıldı gösterdim çok sağol:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:09 ----------

Bütçe Ne Kadar

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:57 ----------

2. el isterseniz sahibinden.com'dan bulabilirsiniz.

http://www.sahibinden.com/motosiklet-honda-today-50?a1331=43254&address_country=1

Fiyatlarıda Uygun
Stimax viva80 uygun geldi bize 6000 bütçemiz vardı :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:14 ----------

İstediği nitelikte bir scooter bulamasa dahi, işinin ehli bir reklamcıda pembe folyo kaplattırabilir.

Buda aklımızda bulunsun saol

bence beyaz için ikna edebilirsin, yelpaze bi anda çok genişler.
misal olarak;
-pembe sukitıra her kıyafetle binemezsin müjgancığım, ama beyaz öyle mi ya?

Son düzenleme:
Beyaz olsun, sele elcik ayna şu bu pembe yapılır hatta daha hoş durur şahsi fikrim :) Pembe peluş bir anahtarlık alırsınız bir de :thumleft:

Bir de az daha koyup ybr alınabilir demek lazım her konuda bulunmalı :mrgreen:

Son düzenleme:
Renk göre motor alınmıyacağını anlat. Kalite,sağlamlık,verimlilik ön planda tutsun. Hem motoru kullanın bayan olduğunu kimse bilmesin,yolda daha güvenli olur memleket' te ayı çok.

Renk göre motor alınmıyacağını anlat. Kalite,sağlamlık,verimlilik ön planda tutsun. Hem motoru kullanın bayan olduğunu kimse bilmesin,yolda daha güvenli olur memleket' te ayı çok.
Memlekette ayı çok haklısın ama bayan olduğunu anlamasınlar fikrine katılmıyorum saklamak zorunda kalmak çok üzücü

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:32 ----------

Beyaz olsun, sele elcik ayna şu bu pembe yapılır hatta daha hoş durur şahsi fikrim :) Pembe peluş bir anahtarlık alırsınız bir de :thumleft:

Bir de az daha koyup ybr alınabilir demek lazım her konuda bulunmalı :mrgreen:

Ybr kahkaha attırdı:D

Ben cbf öneriyorum. Aslen kırmızı olan ama 2007 model, o tarihten beri güneşten kalmaktan rengi solmuş falan :mrgreen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Pembe renk motosikletin trafikte sıkıştırılma oranı diğer renk motorlara göre yüzde 100 daha fazladır...
Bunu da düşünün derim... :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar